Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Op zoek naar een nieuwe kookplaat met afzuiging? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u apparatuur voor uw nieuwe keuken? Dan kiest u voor Huyberts! Wilt u de nieuwste en vooruitstrevende technologie op het gebied van koken? Dan kiest u voor BORA kookplaten bij Huyberts!

BORA kookplaten

BORA is een merk dat gespecialiseerd is in een kookplaat met afzuiging. Zoals BORA zelf zegt: ”Wij laten kookdampen- en geurtjes niet eens opstijgen. We zuigen ze weg waar ze ontstaan. Dus meteen bi het kookveld, recht uit de pan of de grill.”

Waarom een BORA kookplaat?

Wanneer u kiest voor een BORA kookplaat dan heeft u geen afzuigsysteem meer nodig. Een BORA kookplaat met afzuiging zorgen voor een schone omgeving, nog beter dan traditionele afzuigkappen.

Koken in lucht die écht schoon is

Met een afzuiging BORA kookplaat kunt u eindelijk koken in een omgeving helemaal met schone en pure lucht. Ontdek het BORA afzuigsysteem in het assortiment van Huyberts keukens!

Het BORA afzuigsysteem

BORA is een Oostenrijks merk dat door de laatste jaren heen bekend is geworden vanwege haar efficiënte oplossingen om de luchtafvoer beter te regelen. U kookt lekker in de schone lucht. Met de innovatieve en veelbelovende productlijnen lijkt het dat u kookt alsof er helemaal geen afzuigkap aanwezig is. In iedere nieuwe keuken mag dit type kookplaat niet ontbreken. Dit is echt een flink verbetering ten opzichte van de traditionele grote afzuigkap.

Geurloos koken met BORA

Doordat bij dit kookveld afzuigsysteem de afzuiging zich in of naast de kookplaat bevindt kunnen er met BORA kookveldafzuigsystemen de afzuiging zich in of naast de kookplaat bevindt kunnen er geen etensgeuren ontsnappen. Een BORA afzuigsysteem voorkomt dan ook dat geuren zich door de keuken of eetkamer verspreiden.

Kookplaat met afzuiging: De beste oplossing voor uw keuken

Daarnaast is zijn BORA kookveldafzuigingen gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van nieuwe handige snufjes. Door het vetfilter van roestvrij staal kunnen de vetdeeltjes in BORA producten efficiënt worden opgevangen.

Eenvoud is belangrijk bij BORA

Eenvoud is bij BORA apparatuur misschien wel de belangrijkste factor. BORA producten zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud.

BORA biedt ook verschillende onderscheidende producten die erg kunnen verrassen.

Een oplossing voor ieder budget!

Huyberts keukens verkoopt modellen zoals de BORA pure, BORA Professional, BORA classic en BORA X pure. Wij hebben voor iedereen de juiste oplossing in huis. Wij verkopen diverse productlijnen, ieder met hun eigen unieke eigenschappen, om zo al onze klanten van dienst te kunnen zijn.

Alle BORA oplossingen hebben zo hun voordelen en minder ideale punten, maar dit is voor iedereen verschillend. Het hangt er hierbij sterk vanaf wat uw kookgedrag is.

BORA heeft namelijk verschillende innovatieve oplossingen voor iedereen. U kunt daarom een kookplaat kiezen die helemaal bij uw kookgedrag past, en dat biedt een hele nieuwe ervaring in de keuken.

Heeft u vragen over een van de productlijnen of wilt u ze een keer in het echt zien? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom!

De BORA kookplaat

U kunt BORA kookplaten alleen gebruiken in combinatie met een BORA kookplaat. U kunt dus niet uw traditionele afzuigkap vervangen door BORA afzuigsystemen.

Aan de andere kant is het dan wel weer mogelijk om BORA kookplaten zonder afzuiging te nemen. Er bestaan namelijk BORA kookplaten met geïntegreerde afzuiging, maar ook zonder.

Kenmerken van de BORA kookplaat met afzuiging

Wat onderscheidt BORA keukenapparatuur nu van andere soorten kookplaten?

  • Een BORA kookplaat met afzuiging kenmerkt zich doordat deze u vrij zicht geeft tijdens het koken. U wordt niet gehinderd door een afzuigkap op hoofdhoogte.
  • Ook is een BORA kookplaat uiterst duurzaam doordat hij van de beste materialen wordt gemaakt.
  • Het BORA afzuigsysteem zorgt voor frisse lucht, doordat kookdampen niet opstijgen en zich door de keuken kunnen verspreiden.
  • Zowel de BORA kookplaat als de BORA afzuiging zijn eenvoudig te reinigen.
  • De BORA afzuiging is uiterst stil. U zult een groot verschil met traditionele afzuigkappen merken.
  • U levert niet in op design. Een BORA kookplaat met afzuiging is stijlvol en innovatief.

Het BORA afzuigsysteem

BORA is een Oostenrijks merk dat door de laatste jaren heen bekend is geworden vanwege haar efficiënte oplossingen om de luchtafvoer beter te regelen. U kookt lekker in de schone lucht. Met de innovatieve en veelbelovende productlijnen lijkt het dat u kookt alsof er helemaal geen afzuigkap aanwezig is. In iedere nieuwe keuken mag dit type kookplaat niet ontbreken. Dit is echt een flink verbetering ten opzichte van de traditionele grote afzuigkap.

Geurloos koken met BORA

Doordat bij dit kookveld afzuigsysteem de afzuiging zich in of naast de kookplaat bevindt kunnen er met BORA kookveldafzuigsystemen de afzuiging zich in of naast de kookplaat bevindt kunnen er geen etensgeuren ontsnappen. Een BORA afzuigsysteem voorkomt dan ook dat geuren zich door de keuken of eetkamer verspreiden.

Ontdek de BORA kookplaat met afzuiging bij Huyberts

Niemand houdt van lawaaierige afzuigkappen. Helaas gaan een traditionele afzuiging en een storende afzuigkap vaak samen. Wanneer u kiest voor een BORA kookveldafzuiging dan heeft u geen last meer van de storende geluiden tijdens het koken, en u staat helemaal in de schone lucht!

Bij ons zit u goed voor al uw keukenwensen

Wilt u zelf de voordelen van de innovatieve BORA kookplaat ontdekken. Dan bent u bij Huyberts keukens gegarandeerd aan het goede adres! Wij werken namelijk met de producten van BORA.

Gezien het grote aanod dat we hebben in BORA kookplaten weten wij u alles over deze appparaten te vertellen. Zo kunnen wij u helpen om de juiste BORA kookplaat de kiezen. Een kookplaat die precies bij uw kookgedrag past.

U bent welkom in onze showroom

U bent overigens meer dan welkom om bij ons in de showroom eens te komen kijken. Dan kunt u de nieuwe BORA producten eens zelf in het echt bekijken, en wij vertellen u tegelijkertijd alles over welk BORA systeem voor u een flinke verbetering oplevert! Ook is het mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Ons team van experts helpt u graag om de juiste BORA kookplaat te zoeken die bij uw kookgedrag past.

Ons assortiment in BORA kookplaten: Vijf innovatieve productlijnen

Deze vijf efficiënte oplossingen bieden al het nodige gemak in de keuken. Strakke uitstraling, gebruiksgemak, eenvoudige reiniging, en het feit dat u in de frisse lucht staat te koken.

Ons BORA assortiment

Het assortiment van BORA producten van Huyberts keukens bestaat uit vele diverse innovatieve productlijnen die ieder meerdere producten bevatten. Op deze manier is er voor iedere keuken de mogelijkheid om bij ieder soort kookgedrag een juiste BORA kookplaat en BORA afzuiging te vinden. Wij vertellen u graag meer over de diverse opties van BORA

De BORA basic

De BORA basic biedt krachtige kookvelden met een effectieve kookveld afzuiging. De BORA basic is een eenheid die compact is, praktisch en de BORA basic is de goedkoopste uit lijn uit deze collectie. Er zijn bij de BORA basic kookvelden in diverse afmetingen en met diverse functies verkrijgbaar. Op die manier is er altijd een passend alternatief te vinden tegen een kleiner budget.

BORA pure

De BORA pure staat bekent om haar puristisch, strak en minimalistisch design. Dat is wat de BORA pure kookplaten echt kenmerkt. De BORA pure productlijn bevat een ronde afzuigmodule die overloopt in een inductiekookplaat van glas. De BORA pure biedt vele mogelijkheden voor personalisatie. Hierdoor kunt u eenvoudig persoonlijke accenten, bijvoorbeeld met kleuren leggen met de BORA pure kookplaat.

BORA X pure

De productlijn BORA X pure biedt een bijzonder breed kookveld met een innovatief instroom rooster. Bij deze lijn geniet je van optimale flexibiliteit bij het plaatsen van de kookpannen. Andere kenmerken van de BORA X pure zijn het bijzonder intuïtieve ontwerp en ook het feit dat hij erg stil is. Ook beschikt hij over handige nieuwe bedieningsfuncties. Afzuiger en kookplaat helemaal op elkaar afgestemd.

Veelgestelde vragen

De prijs van een kookplaat van het merk BORA hangt onder meer af van het model waarvoor u kiest. Gaat u voor een basic kookplaat of één met extra’s? Als u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, neemt u gerust contact op met Huyberts Keukens voor meer informatie.

BORA biedt diverse modellen. Zo kunt u kiezen uit onder meer de BORA X Pure, BORA Professional en BORA Classic. Wij vertellen u graag alles over de verschillende kookplaten, bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan onze showroom in Sint-Oedenrode.

BORA staat bekend om haar kookplaten waar de afzuiging in verwerkt is. Zo heeft u geen aparte afzuigkap nodig. Op de website van Huyberts Keukens kunt u meer over de werking lezen.

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Wij zijn helemaal blij met het nieuwe blad en het mega monster inductie beest. Het is wel iets anders koken, maar helemaal blij. Men komt de afspraken goed na, deskundig, uiterst vriendelijk en correct. Dank je wel!


Tjeu en Steffie

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter

Gratis adviesgesprek

  • Uitgebreid advies van een keukenexpert
  • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
  • Een afspraak is altijd vrijblijvend.
Adviesgesprek plannen