bora x pure

Bora is een kwaliteitsmerk voor dat voor de perfecte wasemafzuiging wil zorgen. In 2020 werd de Bora X Pure aan het assortiment toegevoegd. Tijdens de internationale keukenbeurs EuroCucina in Milaan werd het product gepresenteerd. En gelijk mocht dit kookveldafzuigsysteem al diverse prijzen in ontvangst nemen.

Zo volgende na de felbegeerde Plus X Award ook de iF Design Award, één van de belangrijkste designprijzen ter wereld. Vervolgens werd de Bora X Pure uitgeroepen tot de Red Dot Award: Winnaar 2020. De Red Dot Award wordt toegekend aan ontwerpen die zich onderscheiden van vergelijkbare producten door een uitstekend design. En werd ook de speciale Plus X prijs voor het ´Beste product van 2020´ in de wacht gesleept.Dit is de grootste innovatieprijs ter wereld voor technologie, sport en lifestyle. Het is niet verwonderlijk dat dit unieke product diverse prijzen kreeg. We vertellen u er graag meer over.

Kenmerken Bora X Pure

Het Bora X Pure kookveld met ingebouwde kookveldafzuiging onderscheid zich door een diverse kenmerken. Net als de rest van de Bora kookplaten. Graag lichten we er enkele uit.

  • Het extra breed kookveld zorgt ervoor dat u ook zeer grote pannen kunt gebruiken. En deze volledig en gelijkmatig verwarmd worden.
  • Ook is de instroomsproeier van dit kookveld opvallend. Het kookveld is volledig vlak ingebouwd, net als de afzuiging. En als het kookveld in de stand-by modus staat, zult u merken dat de bediening nagenoeg onzichtbaar is.
  • Verder bent u flexibel bij het plaatsen van de pannen door de oppervlakte-inductie.
  • De innovatieve sControl-touchbediening is minimalistisch, elegant, vlak ingebouwd en intuïtief. Zo beweegt u gewoon uw vinger omhoog of omlaag om het kookveld te bedienen. Of tik gelijk het veld aan.
  • De afzuiging gebeurt door een efficiënt actieve-koolfilter die de geuren neutraliseert.
  • Het kookveld beschikt over verschillende warmhoudstanden met bijpassende temperaturen. Dit helpt voorkomen dat uw gerechten aanbranden, ze worden immers bij een constante temperatuur warm gehouden.
  • Natuurlijk is ook de afzuiging uiterst stil.

Heeft u interesse in de prijswinnende Bora X Pure in uw keuken? Kom vooral langs bij ons in de showroom. We helpen u graag verder bij het plaatsen van uw droomkeuken.

Maak direct een vrijblijvende afspraak

Vul onderstaand formulier in en we zullen u zo snel mogelijk terugbellen om een afspraak te maken. Deze afspraak is altijd vrijblijvend en u zit nergens aan vast.

We slaan uw gegevens niet op en gebruiken ze alleen om contact met u op te nemen voor een afspraak.