Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Bent u woonachtig in Eindhoven en omgeving en op zoek naar een nieuwe keuken? Of wilt u uw huidige keuken renoveren? Dan bent u bij Huyberts Keukens aan het juiste adres. Wij heten u graag van harte welkom in onze mooie showroom in Sint-Oedenrode, deze vindt u op nog geen 20 minuten van het centrum van Eindhoven. In onze keukenwinkel kunt u direct verschillende keukenopstellingen en keukenapparatuur bekijken.

Huyberts keukens: voor jarenlange ervaring

Wij zijn al 30 jaar een begrip in Sint-Oedenrode en omstreken. Wij adviseren u bij het kiezen en kopen van uw droomkeuken. Bij ons staan de persoonlijke benadering en de transparante aanpak voorop. Wij helpen u niet alleen aan voordelige, kwalitatieve Duitse Keukens, ook voor keukens op maat en bijvoorbeeld budget keukens zijn wij uw professionele partner. Bij bieden een uitstekende service en vrijblijvend advies zodat u de mooiste keuken voor in uw woning in de regio Eindhoven kunt uitzoeken.

Keukenzaak in Eindhoven

Als u zoekt naar een keukenzaak in Eindhoven, zult u merken dat er veel keuze is in het aanbod. Hoe zorgt u er dan voor dat u een keukenspeciaalzaak vindt die bij u past voor uw nieuwe keuken? Waar naar u geluisterd wordt en uw wensen voorop staan? En waar u zeker weet dat u deskundig advies ontvangt? Is het voor u belangrijk dat de keukenzaak zo dicht mogelijk bij u in de buurt ligt? Of vindt u het niet erg om hiervoor een klein ritje met de auto te maken?

Advies op maat

Bij Huyberts keukens willen we ervoor zorgen dat uw wensen worden omgetoverd tot een unieke keuken voor in uw woning. Wij zijn geen landelijke keukenketen waar u behandeld wordt als de zoveelste klant. Verrassen met een bijzonder ontwerp naar uw smaak en een keuken waar u met plezier kunt koken en leven. Dat is ons doel als keukenwinkel eindhoven. En uiteindelijk bent u zo bij ons op locatie. U krijgt bij ons ook niet elke keer met andere contactpersonen te maken. Doordat we een klein team zijn, heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Een deskundige die u graag van advies op maat voorziet.

Keuken mogelijkheden bij Huyberts.nl

Uit de praktijk weten we dat de wensen voor een keuken voor iedereen verschillend zijn. De een wil voor zijn nieuwe keuken graag een landelijke uitstraling met weinig inbouwapparatuur, een ander is op zoek naar een moderne keuken met de laatste snufjes voor in de keuken. Bij Huyberts zorgen we ervoor dat we u verschillende keukenstijlen presenteren. Zo kunt u kijken wat u het meest aanspreekt. En stellen we samen uw nieuwe keuken samen. De perfecte keuken voor u! Een nieuwe keuken uitzoeken is tenslotte geen alledaagse bezigheid, wij zorgen er graag voor dat u een mooie keuken heeft waar u vervolgens jarenlang plezier aan kunt beleven.

Inspiratie opdoen? Showroom bezoeken

Een keuken kopen is niet iets wat u iedere dag doet. Om zeker te weten dat u de juiste keuze maakt, is het altijd goed om de verschillende opties te bekijken. Wij heten u dan ook graag welkom in onze showroom. Hier geven we graag advies op maat voor uw nieuwe keuken. Natuurlijk kunt u in onze prachtige showroom allerlei modellen bekijken, evenals mogelijkheden voor inbouwapparatuur.

Kom gerust langs om de mooiste keukenopstellingen te bekijken, of u nu op zoek bent naar een complete keuken, naar nieuwe inbouwapparatuur of uw keuken wilt renoveren. Met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat een keuken kopen een bijzondere, persoonlijke ervaring wordt.

Afspraak maken voor de regio Eindhoven

Neem vooral vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken, ook als u buiten de openingstijden in de avonduren of op zaterdagmiddag langs wilt komen. Tijdens het bezoek voorzien we u graag van deskundig advies over de mogelijkheden voor uw keuken.

Keuken Eindhoven: bereikbaarheid

Vanuit het centrum van Eindhoven bent u binnen 20 minuten met de auto bij onze showroom. Hiervoor kunt u de John F. Kennedylaan en de A50 nemen. U vindt bij het pand trouwens diverse parkeerplekken om uw auto te parkeren. Onze showroom ligt aan de Industrieweg 31a in Sint-Oedenrode en leveren ook keukens in Eindhoven en omgeving. Hier heten we u graag welkom en nemen we de tijd om uw wensen door te nemen. Tijdens een persoonlijk gesprek horen we graag wat u belangrijk vindt in uw keuken om u van advies op maat te voorzien. Wilt u trouwens vanaf huis inspiratie op doen? Neem dan rustig een kijkje op onze website. Of vraag ons keuken inspiratieboek aan.

Service van Huyberts Keukens

Geheel in lijn met onze persoonlijke aanpak en de zorg voor onze klanten, stopt onze service niet als u een keuken bij ons heeft gekocht. Natuurlijk kunnen wij ook de installatie van uw nieuwe keuken verzorgen. En mocht u tegen een probleem aanlopen, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij bieden u een complete service, van het samenstellen van uw droomkeuken tot plaatsing en garantie.

Heeft u op ´Keuken Eindhoven´ gezocht en bent u op zoek naar een betrouwbare keukenspeciaalzaak? Huyberts Keukens staat voor u klaar met inspiratie, advies en persoonlijke aandacht voor uw wensen.

Veelgestelde vragen

Vanuit het centrum van Eindhoven bent u binnen 20 minuten bij onze showroom in Sint-Oedenrode. Hier kunt u voor het pand makkelijk parkeren in één van de parkeervakken. Ook met het Openbaar Vervoer kunt u in ongeveer een half uur bij onze showroom komen.

Jazeker! Huyberts Keukens heeft een uitgebreide showroom waar u diverse modellen keukens kunt komen bekijken. Ook vindt u hier voorbeelden van inbouwapparatuur voor uw keuken. Neemt u vooral contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bezoek. We vertellen u dan graag in persoon alles over de mogelijkheden voor uw nieuwe droomkeuken.

Wij bieden u graag een aantal zekerheden. Zo weet u dat u niet alleen geniet van de hoogste kwaliteit, maar ook van het beste advies. Wij bieden u namelijk een persoonlijk keukenadvies op maat, zonder opdringerige verkopers. Hiervoor geven wij direct een eerlijke prijs. Verder geniet u minimaal 5 jaar garantie op uw keuken en werken wij uitsluitend met A-merken keukens en apparatuur. Wij zorgen ook voor vakkundige montage en nazorg.

Huyberts keukens biedt verschillende soorten keukens. Of u nu op zoek bent naar Duitse keukens, een landelijke of juist een moderne keuken of nostalgische keukens, wij helpen u graag verder. Wij kunnen u ook helpen aan een keuken op maat, geheel passend bij uw kookwensen.

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Een paar jaar terug is door Henry Huyberts Keukens een inductieplaat geleverd en geplaatst. Plotseling ging er iets mis. Herstel door de fabrikant zou een flink aantal dagen duren. Dan merk je hoe erg het is, om je kookplaat te missen. Door Henry Huyberts is dit probleem kosteloos opgelost met een tijdelijke losse kookplaat. Een geweldige service van dit plaatselijk bedrijf. Chapeau!


Jos en Joke Kapteijns

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter

Gratis adviesgesprek

  • Uitgebreid advies van een keukenexpert
  • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
  • Een afspraak is altijd vrijblijvend.
Adviesgesprek plannen