Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Bent u op zoek naar een keuken? Dan vindt u bij Huyberts Keukenspeciaalzaak altijd een passende keuken. Wij bieden zowel nostalgische keukens en moderne keukens als duitse keukens en landelijke keukens. In onze showroom in Sint-Oedenrode doet u zeker inspiratie op voor uw nieuwe keuken. Keuken Helmond? Kom bij ons langs en we helpen u graag aan uw droomkeuken, binnen uw budget. We maken ook keukens op maat!

Vanuit Helmond bent u met de auto in ongeveer 20 minuten bij onze keukenzaak. Inspiratie opdoen voor uw perfecte keuken doet u in onze showroom waar u modellen volgens de laatste trends kunt bekijken. Ook voor vrijblijvend advies bent u bij ons op de juiste plek. Wij heten u graag van harte welkom!

Showroom met voorbeeld opstellingen

Wilt u een nieuwe keuken kopen voor uw woning in Helmond of uw huidige keuken renoveren? Wij helpen u graag aan een prachtige keuken die aansluit bij uw wensen. Huyberts Keukens is al meer dan 30 jaar uw specialist voor een nieuwe keuken van topkwaliteit. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor uw keuken en maken hier graag een passend voorstel bij.

Keukenzaak voor Helmond en omgeving

We nodigen u van harte uit in onze showroom. Hier kunt u diverse keukenopstellingen bekijken, zowel voor kleinere keukens als voor ruime keukens met bijvoorbeeld een kookeiland. Hoeveel ruimte u ook heeft, wij zorgen voor de beste keuken die perfect past. En doordat wij af en toe ruimte moeten maken voor nieuwe keukens, kunt u bij ons ook keuken aanbiedingen tegenkomen. Tegen een aantrekkelijke prijs bieden we u een keuken uit de showroom aan.

Bereikbaarheid Huyberts keukens vanuit Helmond

Huyberts Keukens is uw lokale en regionale keukenspecialist. Wij zijn gevestigd aan de Industrieweg 31a in Sint-Oedenrode. Vanuit Helmond bent u met de auto in ongeveer 20 minuten bij onze showroom. Hier kunt u gratis parkeren in de parkeervakken op ons terrein. Vanuit Helmond pakt u de Provinciale weg, de Rooijseweg en de Lieshoutseweg naar de Eimbert. Deze volgt u tot u bij de Industrieweg uitkomt.

Openingstijden waarop u van harte welkom bent

Onze showroom is van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 10.00 – 17.30 uur. Op zaterdag bent u tussen 10.00 – 16.00 uur welkom. Wij verzoeken u voor een bezoek op dinsdag en zaterdagmiddag graag een afspraak te maken. Als u zeker wilt weten dat we voldoende tijd voor u hebben, kunt u vooraf een adviesgesprek inplannen. Zo kunt u uw bezoek vanuit Helmond optimaal benutten om uw droomkeuken samen te stellen.

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt ons tijdens de openingstijden telefonisch bereiken op (0413) 490 790. Of stuur gerust een email naar info@huyberts.nl. In overleg maken we graag een afspraak in de avonduren als u dat beter uitkomt.

Veelgestelde vragen

Het is belangrijk om te weten of een keukenzaak betrouwbaar is voordat u een aankoop doet. Bij Huyberts Keukens begrijpen we dit en staan we bekend als een betrouwbare keukenspeciaalzaak in de regio Helmond. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben we een solide reputatie opgebouwd. Onze tevreden klanten en positieve reviews getuigen van onze betrouwbaarheid en uitstekende service. Bovendien zijn we aangesloten bij relevante brancheverenigingen, zoals het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen), wat extra zekerheid biedt bij uw aankoop.

Als inwoner van Helmond hoeft u niet ver te zoeken naar een betrouwbare keukenspeciaalzaak. Huyberts Keukens is uw lokale keukenspecialist en we verwelkomen u graag in onze showroom in Sint-Oedenrode, op slechts een korte afstand van Helmond. Onze showroom biedt een uitgebreid assortiment keukens in verschillende stijlen en opstellingen. Of u nu op zoek bent naar een moderne keuken, een landelijke keuken, een Duitse keuken of een nostalgische keuken, bij Huyberts Keukens vindt u wat u zoekt.

Bij Huyberts Keukens kunt u kiezen uit diverse keukenstijlen die passen bij uw persoonlijke smaak en wensen. Wij bieden een breed scala aan stijlen, waaronder moderne keukens, landelijke keukens, nostalgische keukens en Duitse keukens. Of u nu houdt van strak en minimalistisch design, de warme sfeer van een landelijke keuken of de klassieke charme van een nostalgische keuken, bij Huyberts Keukens vindt u de stijl die bij u past. Onze showroom biedt voorbeeldopstellingen van verschillende keukenstijlen, zodat u inspiratie kunt opdoen en de juiste keuze voor uw interieur kunt maken.

Het herkennen van een kwaliteitskeuken is essentieel bij het maken van uw keuze. Bij Huyberts Keukens bieden we uitsluitend keukens van topkwaliteit. Een kwaliteitskeuken kenmerkt zich door duurzame materialen, hoogwaardige afwerking, functionaliteit en vakmanschap. Onze keukens voldoen aan deze criteria en worden geleverd door gerenommeerde fabrikanten met een uitstekende reputatie. Bovendien kunnen onze ervaren keukenexperts u begeleiden bij het maken van de juiste keuze en u informeren over de kenmerken en kwaliteit van elke keuken die wij aanbieden.

Het budget voor een nieuwe keuken in Helmond kan variëren, afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften. Bij Huyberts Keukens begrijpen we dat budget een belangrijke factor is bij het kiezen van een nieuwe keuken. Daarom bieden wij keukens in verschillende prijsklassen, zodat er voor elk budget een geschikte optie is. Onze experts staan klaar om u te begeleiden en adviseren bij het vinden van een keuken die past binnen uw budget, zonder concessies te doen aan kwaliteit en stijl. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare keukenoplossing of een luxe maatwerkkeuken, wij streven ernaar om uw droomkeuken te realiseren binnen het door u gestelde budget.

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Wij zijn helemaal blij met het nieuwe blad en het mega monster inductie beest. Het is wel iets anders koken, maar helemaal blij. Men komt de afspraken goed na, deskundig, uiterst vriendelijk en correct. Dank je wel!


Tjeu en Steffie

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter

Gratis adviesgesprek

  • Uitgebreid advies van een keukenexpert
  • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
  • Een afspraak is altijd vrijblijvend.
Adviesgesprek plannen