Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Welkom bij Huyberts, dé keukenspecialist voor de regio en Oisterwijk. Wij bieden een breed aanbod aan keukens van hoge kwaliteit, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Wij nemen graag de tijd om een droomkeuken passend bij jouw wensen en woning te ontwerpen. Kom een kijkje nemen in onze showroom waar je verschillende modellen kunt bekijken en waar we graag meer over de mogelijkheden van complete keukens vertellen.

Plan een persoonlijk adviesgesprek

Ontdek onze uitgebreide showroom voor een keuken Oisterwijk

Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden voor een nieuwe keuken of een keukenrenovatie, nodig we je graag uit in onze showroom in Oisterwijk. Deze is uitgerust met de nieuwste keukenmodellen en -stijlen. Of je nu op zoek bent naar een moderne, klassieke of landelijke keuken, wij hebben het allemaal. Ook kun je direct keukenapparatuur bekijken, zodat we een compleet ontwerp voor je kunnen maken voor de keuken.

Persoonlijk gesprek voor een nieuwe keuken

Bij Huyberts begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom bieden we ook keukens aan in diverse stijlen. Ons assortiment omvat keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van luxe designkeukens tot budgetvriendelijke oplossingen, wij hebben de perfecte keuken voor je. Om te zorgen dat de keuken aansluit bij jouw wensen, nemen we graag de tijd voor een persoonlijk adviesgesprek om alles door te nemen. Zo’n eerste gesprek geeft ons de informatie die we nodig hebben om een ontwerp te realiseren dat je zal verrassen. Maak een vrijblijvende afspraak zodat we voldoende tijd hebben om jou te adviseren.

Bereikbaarheid showroom vanuit Oisterwijk

Onze showroom vind je in Sint-Oedenrode. Wij zijn vanuit Oisterwijk makkelijk bereikbaar en je vindt voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Plan vooraf een afspraak met ons in en ons team neemt graag de tijd voor een persoonlijk gesprek om uw wensen door te nemen. Kom langs voor een inspirerend bezoek en persoonlijk advies.

Keuken Schijndel

Waarom Kiezen voor Huyberts keukens Oisterwijk?

Bij Huyberts begrijpen we dat een keuken het hart van je huis is. En dat het investeren in en de aanschaf van een nieuwe keuken geen dagelijkse bezigheid is. Je wilt tenslotte een keuken waar je jarenlang kookplezier in kunt beleven. Als je naar een keuken Oisterwijk op zoek bent, zijn wij de lokale specialisten. Bij ons ben je verzekerd van:

Deskundig advies

Onze ervaren specialisten nemen de tijd om jouw wensen en behoeften te begrijpen. Samen creëren we een keuken die perfect aansluit bij jjouw levensstijl. Wij kunnen zowel een keuken renovatie uitvoeren als een geheel nieuwe keuken ontwerpen. Natuurlijk vergeten we de apparatuur niet.

Showroom voor keuken Oisterwijk

Bezoek onze uitgebreide showroom waar je een breed scala aan keukens, stijlen, en innovaties kunt ontdekken. Laat je inspireren door de nieuwste trends en technologieën. Voor meer inspiratie kun je ook gratis een keukenboek bij ons aanvragen. Voor een keuken Ooisterwijk is onze locatie gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Je kunt dus zonder zorgen je bezoek plannen.

Vraag gratis keukenboek aan

Maatwerk

Elke keuken die wij ontwerpen is uniek. Wij leveren maatwerk keukens die volledig aan jouw specificaties voldoen. Van modern tot klassiek, wij hebben voor ieder wat wils. Ook maakt de omvang van de ruimte waar de keuken geplaatst wordt voor ons niets uit. Wij kunnen zowel in een kleine als in een grote ruimte een keuken plaatsen.

Persoonlijke aandacht

Wij geloven in een persoonlijke benadering en zorgen graag voor een tevreden klant. Keukens zijn onze passie en die delen we graag met jou. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek, zodat we samen jouw ideale keuken kunnen ontwerpen.

Waarmee kan Huyberts Keukenspeciaalzaak je helpen

Showrooms zijn een goede start om inspiratie op te doen voor het uiterlijk en de inrichting van een andere op maat keuken Oisterwijk. Wij helpen je hier graag bij. Bij ons kun je terecht voor een keukenontwerp waarbij je samen met onze ontwerpers jouw droomkeuken kunt samenstellen. Wij bieden advies over de indeling, materialen en kleuren die het beste bij jouw inrichting passen. Hierbij denken we ook mee over bijvoorbeeld de kleur van het werkblad en welke apparatuur handig is voor in de keuken. Daarnaast zorgt ons team van professionals voor een zorgvuldige en vakkundige montage en installatie.

Of wil je juist jouw bestaande keuken een nieuw leven inblazen? Wij helpen je graag met een keukenrenovatie die de ruimte weer als nieuw doet aanvoelen. We kunnen bijvoorbeeld nieuwe apparatuur plaatsen of het werkblad vervangen.

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Een paar jaar terug is door Henry Huyberts Keukens een inductieplaat geleverd en geplaatst. Plotseling ging er iets mis. Herstel door de fabrikant zou een flink aantal dagen duren. Dan merk je hoe erg het is, om je kookplaat te missen. Door Henry Huyberts is dit probleem kosteloos opgelost met een tijdelijke losse kookplaat. Een geweldige service van dit plaatselijk bedrijf. Chapeau!


Jos en Joke Kapteijns

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter

Gratis adviesgesprek

  • Uitgebreid advies van een keukenexpert
  • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
  • Een afspraak is altijd vrijblijvend.
Adviesgesprek plannen