Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Als u uw keuken wilt opknappen, is het niet direct nodig om de oude keuken er helemaal uit te halen en door een nieuwe te vervangen. Een keuken opknappen is ook een optie. Zowel een nieuwe keuken als een keuken opknappen zorgen ervoor dat u een vernieuwde keuken krijgt die als het goed is helemaal naar uw wens is. Het grote verschil is echter dat bij een keuken opknappen u kleine aanpassingen doet. Nieuwe deurtjes voor de kastjes, andere grepen, een nieuwe keukenkraan of extra apparatuur kunnen al wonderen doen. Graag delen we een aantal aandachtspunten voor uw huidige keuken opknappen.

Keuken inspiratie

Voordat u met het keuken opknappen begint, is het goed om te weten wat u precies wilt veranderen. Stel daarom een wensenlijst samen. Als u inspiratie kunt gebruiken, kunt u bijvoorbeeld het Keuken Inspiratieboek bij ons opvragen. Of breng een bezoek aan onze showroom. Zo kunt u keukens met uw eigen ogen bekijken. Als u voldoende inspiratie heeft opgedaan, kunt u aan de slag met een plan voor het opknappen van de keuken. Wij helpen u hier graag bij. Neemt u vooral vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen uw keukenrenovatie kunnen doornemen. Onze keukenspecialisten adviseren u graag om te zorgen dat u een prettige plek krijgt waar u kunt koken en tafelen.

Wat zijn zaken die u kunt opknappen in de keuken?

Keukenapparatuur

Bij uw keukenwensen kunt u aangeven of de huidige apparatuur voldoet aan uw culinaire wensen. Wilt u keukenapparatuur vervangen bij uw keuken opknappen? Mogelijk wilt u een stoomoven laten inbouwen, een nieuwe inductieplaat gaan gebruiken of het werkblad vervangen. Ook een design afzuigkap kan op uw wensenlijst staan. Huyberts Keukens kijkt graag wat binnen uw wensen en budget mogelijk is.

Keukenkastjes

Keukenkastjes vormen vaak een groot deel van de keuken. Deze blikvanger kan de sfeer van de keuken beïnvloeden. Door de deurtjes te vervangen of ze een nieuwe kleur te geven, kan de keuken een geheel nieuwe uitstraling geven. Wij leveren u graag de nieuwe deurtjes als u de keuken gaat opknappen. Samen kijken naar de stijl die u in de keuken wilt halen en welke kastdeurtjes hier het beste bij passen. Ook zorgen we natuurlijk voor bijpassende handgrepen.

Achterwand

De achterwand van de keuken is een ander punt waar u aan kunt denken bij de keuken opknappen. Als u tegels heeft, kunt u deze bijvoorbeeld vervangen. Dit kan door andere tegels of juist door een andere oplossing, zoals een spatplaat. Natuurlijk kunt u de achterwand ook schilderen.

Keuken opknappen met Huyberts Keukens

Huyberts Keukens is uw keukenspeciaalzaak. Wij helpen u graag bij de keuken opknappen. Samen kijken we of een keukenrenovatie in uw geval de beste, en goedkoopste optie is, of dat de aanschaf van een nieuwe keuken een optie is. De losse onderdelen voor een keuken opknappen kunt u via ons regelen, wij adviseren u natuurlijk graag om te zorgen dat u de beste producten krijgt. Als u vragen heeft over een keuken opknappen of vrijblijvend advies kunt gebruiken, neemt u dan vooral contact met ons op. U kunt ons altijd bellen, een mailtje sturen of tijdens de openingstijden in onze showroom langskomen.

Inspiratie

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Een paar jaar terug is door Henry Huyberts Keukens een inductieplaat geleverd en geplaatst. Plotseling ging er iets mis. Herstel door de fabrikant zou een flink aantal dagen duren. Dan merk je hoe erg het is, om je kookplaat te missen. Door Henry Huyberts is dit probleem kosteloos opgelost met een tijdelijke losse kookplaat. Een geweldige service van dit plaatselijk bedrijf. Chapeau!


Jos en Joke Kapteijns

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter

Veelgestelde vragen

Het is zeker mogelijk om een keuken op te knappen zonder een volledige verbouwing. Bij het vernieuwen van uw keuken kunt u zich richten op het upgraden of vervangen van keukenapparatuur. Misschien wilt u overstappen op een stoomoven voor gezondere kookmethodes, een efficiënte inductieplaat installeren, of uw werkblad vervangen voor een frissere look. Zelfs het toevoegen van een design afzuigkap kan een opvallend verschil maken in uw keuken. Bij Huyberts Keukens staan we klaar om te bespreken wat binnen uw wensen en budget mogelijk is, om zo uw keuken een nieuwe allure te geven zonder de noodzaak voor een ingrijpende verbouwing.

Er zijn allerlei onderdelen van uw bestaande keuken die u kunt opknappen. Kies bijvoorbeeld voor een aantal nieuwe keukenkastjes. Door uw keukenkasten een nieuwe verflaag te geven, kunt u al snel een frisse uitstraling creëren. Ook kunt u overwegen om alleen de werkbladen te vervangen. Er zijn verschillende materialen beschikbaar, van betaalbare laminaten tot duurzaam graniet of kwarts. Een andere optie om uw keuken op te knappen zonder een verbouwing is door het vernieuwen van de achterwanden of werkbladen. Wanneer u merkt dat uw werkbladen versleten of verouderd zijn, kunt u ervoor kiezen om ze te vervangen. Er zijn verschillende materialen beschikbaar, zoals graniet, composiet of roestvrij staal, die uw keuken direct een luxe uitstraling geven.

Het opknappen van een keuken met een klein budget is zeker mogelijk. Met wat creativiteit en slimme keuzes kunt u een opvallende transformatie realiseren zonder al te veel uit te geven. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om kastdeuren te verven of handgrepen te verven. Ook kunt u de achterwand van de keuken vervangen of energiezuinige verlichting installeren, ook dit kan een grote impact hebben. Let wel op, dat wanneer u geen ervaring heeft, het af te raden is om zelf aan de slag te gaan met het opknappen van uw eigen keuken. Schakel áltijd een professional in als u niet weet waar te beginnen.

De keuze tussen het opknappen van een keuken of het investeren in een nieuwe keuken hangt af van uw budget, maar vooral ook van de huidige staat van de keuken. En niet te vergeten: wat u wilt voor in uw nieuwe keuken. Als uw keuken nog in goede staat is en de indeling werkt voor u, kan opknappen een prima optie zijn. Dit geeft uw keuken een frisse uitstraling. Als uw keuken verouderd is of structurele problemen heeft, kan het investeren in een nieuwe keuken een goede beslissing zijn op de lange termijn.

Het zelf opknappen van een keuken is zeker mogelijk, vooral voor kleinere projecten zoals schilderen, het vervangen van de kastjes of het upgraden van accessoires. Voor complexere taken zoals het installeren van nieuwe kasten, het verleggen van leidingen of elektriciteit, is het aan te raden om een keukenspecialist in te schakelen. Dat niet alleen, het inschakelen van een professional kan ook waarde toevoegen aan uw huis door te zorgen voor een hoogwaardige afwerking.

Gratis adviesgesprek

  • Uitgebreid advies van een keukenexpert
  • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
  • Een afspraak is altijd vrijblijvend.
Adviesgesprek plannen