Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Als u uw keuken wilt opknappen, is het niet direct nodig om de oude keuken er helemaal uit te halen en door een nieuwe te vervangen. Een keuken opknappen is ook een optie. Zowel een nieuwe keuken als een keuken opknappen zorgen ervoor dat u een vernieuwde keuken krijgt die als het goed is helemaal naar uw wens is. Het grote verschil is echter dat bij een keuken opknappen u kleine aanpassingen doet. Nieuwe deurtjes voor de kastjes, andere grepen, een nieuwe keukenkraan of extra apparatuur kunnen al wonderen doen. Graag delen we een aantal aandachtspunten voor uw huidige keuken opknappen.

Keuken inspiratie

Voordat u met het keuken opknappen begint, is het goed om te weten wat u precies wilt veranderen. Stel daarom een wensenlijst samen. Als u inspiratie kunt gebruiken, kunt u bijvoorbeeld het Keuken Inspiratieboek bij ons opvragen. Of breng een bezoek aan onze showroom. Zo kunt u keukens met uw eigen ogen bekijken. Als u voldoende inspiratie heeft opgedaan, kunt u aan de slag met een plan voor het opknappen van de keuken. Wij helpen u hier graag bij. Neemt u vooral vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen uw keukenrenovatie kunnen doornemen. Onze keukenspecialisten adviseren u graag om te zorgen dat u een prettige plek krijgt waar u kunt koken en tafelen.

Wat zijn zaken die u kunt opknappen in de keuken?

Keukenapparatuur

Bij uw keukenwensen kunt u aangeven of de huidige apparatuur voldoet aan uw culinaire wensen. Wilt u keukenapparatuur vervangen bij uw keuken opknappen? Mogelijk wilt u een stoomoven laten inbouwen, een nieuwe inductieplaat gaan gebruiken of het werkblad vervangen. Ook een design afzuigkap kan op uw wensenlijst staan. Huyberts Keukens kijkt graag wat binnen uw wensen en budget mogelijk is.

Keukenkastjes

Keukenkastjes vormen vaak een groot deel van de keuken. Deze blikvanger kan de sfeer van de keuken beïnvloeden. Door de deurtjes te vervangen of ze een nieuwe kleur te geven, kan de keuken een geheel nieuwe uitstraling geven. Wij leveren u graag de nieuwe deurtjes als u de keuken gaat opknappen. Samen kijken naar de stijl die u in de keuken wilt halen en welke kastdeurtjes hier het beste bij passen. Ook zorgen we natuurlijk voor bijpassende handgrepen.

Achterwand

De achterwand van de keuken is een ander punt waar u aan kunt denken bij de keuken opknappen. Als u tegels heeft, kunt u deze bijvoorbeeld vervangen. Dit kan door andere tegels of juist door een andere oplossing, zoals een spatplaat. Natuurlijk kunt u de achterwand ook schilderen.

Keuken opknappen met Huyberts Keukens

Huyberts Keukens is uw keukenspeciaalzaak. Wij helpen u graag bij de keuken opknappen. Samen kijken we of een keukenrenovatie in uw geval de beste, en goedkoopste optie is, of dat de aanschaf van een nieuwe keuken een optie is. De losse onderdelen voor een keuken opknappen kunt u via ons regelen, wij adviseren u natuurlijk graag om te zorgen dat u de beste producten krijgt. Als u vragen heeft over een keuken opknappen of vrijblijvend advies kunt gebruiken, neemt u dan vooral contact met ons op. U kunt ons altijd bellen, een mailtje sturen of tijdens de openingstijden in onze showroom langskomen.

Inspiratie

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van ruim reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Wij zijn helemaal blij met het nieuwe blad en het mega monster inductie beest. Het is wel iets anders koken, maar helemaal blij. Men komt de afspraken goed na, deskundig, uiterst vriendelijk en correct. Dank je wel!


Tjeu en Steffie

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter

Gratis adviesgesprek

  • Uitgebreid advies van een keukenexpert
  • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
  • Een afspraak is altijd vrijblijvend.
Adviesgesprek plannen