Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Voor een nieuwe keuken zijn wij al jaren de plek waar u naartoe gaat en persoonlijke aandacht centraal staat. Wij verkopen moderne maatwerk keukens voor ieder soort budget. Op zoek naar een keuken Oss en omgeving? Dan moet u bij Huyberts Keukens zijn. Kom bij ons langs en stel direct uw droomkeuken samen tegen een eerlijke prijs. Wij zorgen dat uw droomkeuken werkelijkheid wordt.

Keuken Schijndel

Huyberts Keukens voor een nieuwe keuken Oss

Bij ons staan uw wensen centraal. Wij zorgen ervoor dat u uw droomkeuken ontvangt. Wij geven altijd eerlijk advies, waarbij persoonlijke aandacht voor ons heel belangrijk is.  Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u daarom voorzien van waardevolle tips en nuttige informatie.

Neem contact op met ons keukenadviseurs en maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u zich laten inspireren door showroomkeukens in allerlei opstellingen nieuwe keukens, van een hoekkeuken tot een keuken met een kookeiland. Voor iedere smaak kunnen we een passende keuken inclusief apparatuur samenstellen.

Bereikbaarheid Huyberts Keukens

U bent van harte welkom in onze showroom waar we u graag meer vertellen over de mogelijkheden voor een nieuwe keuken. Vanuit Oss is Huyberts Keukens in Sint-Oedenrode goed bereikbaar. Met de auto bent u binnen een half uur bij onze showroom. U kunt hiervoor bijvoorbeeld de A50 pakken. Bij de showroom vindt u parkeerplekken, waardoor het geen probleem is om uw auto te parkeren.

Nieuwe keuken helemaal samenstellen? Hier moet u op letten!

Wilt u uw droomkeuken samen met ons samenstellen voor uw woning in Oss? Kom langs in onze showroom! Er is echter wel een aantal afwegingen die u moet maken wanneer u uw droomkeuken wilt samenstellen. Of u nu op zoek bent naar een keuken op maatbudget keukens of moderne keukens.. Hier delen we graag een aantal belangrijke keukenonderwerpen.

Maatwerk keukens: goed uitdenken!

Het is voor het samenstellen van een keuken belangrijk dat u vooraf al aan de slag gaat met bedenken hoe u de keuken precies voor zich ziet. Uiteraard kunnen wij u als specialisten adviseren, maar dat doen we op basis van uw wensen. Iedere smaak is anders, maar wij zorgen ervoor dat keukens Oss perfect aansluiten bij uw inrichting en gebruikswensen.

Keuken Oss: meten is weten

Het is natuurlijk belangrijk dat een nieuwe keuken goed past in de beschikbare ruimte. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van een voordelige keuken die perfect in de ruimte past. Voor het ontwerpen van een succesvol keukendesign is een goede en nauwkeurige plattegrond immers niet te missen.

Komt u langs in onze showroom? Indien mogelijk, meet de maten secuur op zodat we in de keukenspeciaalzaak al specifiek kunnen kijken wat er mogelijk is voor uw keuken.

Kijk naar uw budget

Wanneer u een nieuwe keuken gaat ontwerpen dan kan dat bij ons tegen een scherpe prijs. Echter, het is wel belangrijk dat u aan tafel gaat zitten en vooraf berekent hoe groot uw budget precies is.

In onze keukenspeciaalzaak in Oss hebben wij mogelijkheden voor ieder budget. Als we weten wat uw budget is kunnen we gerichter kijken naar een keuken die hierbij past. Zo kunnen wij een voordelige keuken samenstellen voor uw woning in Oss. Ook kunnen we eventueel de mogelijkheden van een keuken renovatie bespreken om te zien of dat beter bij uw budget past.

Veelgestelde vragen

Het is belangrijk om te weten of een keukenzaak betrouwbaar is voordat u een aankoop doet. Bij Huyberts Keukens begrijpen we dit en staan we bekend als een betrouwbare keukenspeciaalzaak in de regio Oss. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben we een solide reputatie opgebouwd. Onze tevreden klanten en positieve reviews getuigen van onze betrouwbaarheid en uitstekende service. Bovendien zijn we aangesloten bij relevante brancheverenigingen, zoals het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen), wat extra zekerheid biedt bij uw aankoop.

Als inwoner van Oss hoeft u niet ver te zoeken naar een betrouwbare keukenspeciaalzaak. Huyberts Keukens is uw lokale keukenspecialist en we verwelkomen u graag in onze showroom in Sint-Oedenrode, op slechts een korte afstand van Oss. Onze showroom biedt een uitgebreid assortiment keukens in verschillende stijlen en opstellingen. Of u nu op zoek bent naar een moderne keuken, een landelijke keuken, een Duitse keuken of een nostalgische keuken, bij Huyberts Keukens vindt u wat u zoekt.

Bij Huyberts Keukens kunt u kiezen uit diverse keukenstijlen die passen bij uw persoonlijke smaak en wensen. Wij bieden een breed scala aan stijlen, waaronder moderne keukens, landelijke keukens, nostalgische keukens en Duitse keukens. Of u nu houdt van strak en minimalistisch design, de warme sfeer van een landelijke keuken of de klassieke charme van een nostalgische keuken, bij Huyberts Keukens vindt u de stijl die bij u past. Onze showroom biedt voorbeeldopstellingen van verschillende keukenstijlen, zodat u inspiratie kunt opdoen en de juiste keuze voor uw interieur kunt maken.

Het budget voor een nieuwe keuken in Oss kan variëren, afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften. Bij Huyberts Keukens begrijpen we dat budget een belangrijke factor is bij het kiezen van een nieuwe keuken. Daarom bieden wij keukens in verschillende prijsklassen, zodat er voor elk budget een geschikte optie is. Onze experts staan klaar om u te begeleiden en adviseren bij het vinden van een keuken die past binnen uw budget, zonder concessies te doen aan kwaliteit en stijl. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare keukenoplossing of een luxe maatwerkkeuken, wij streven ernaar om uw droomkeuken te realiseren binnen het door u gestelde budget.

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Wij zijn helemaal blij met het nieuwe blad en het mega monster inductie beest. Het is wel iets anders koken, maar helemaal blij. Men komt de afspraken goed na, deskundig, uiterst vriendelijk en correct. Dank je wel!


Tjeu en Steffie

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter

Gratis adviesgesprek

  • Uitgebreid advies van een keukenexpert
  • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
  • Een afspraak is altijd vrijblijvend.
Adviesgesprek plannen