Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Huyberts Keukens is uw keukenspeciaalzaak als u op zoek bent naar een keuken in Uden en omgeving. Wij bieden een uitgebreide showroom waar u direct met eigen ogen kunt zien wat er allemaal mogelijk is op keukengebied. Hier kunt u vele opstellingen bekijken voor bijvoorbeeld Duitse Keukens, een moderne keuken of een nostalgische keuken. Ook vindt u de BORA kookplaat in onze showroom en vertellen we u hier graag meer over. Wij bieden u een keuken op maat waar u jaren van kunt genieten. Inclusief de gewenste keukenapparatuur. Voor een keuken Uden bent u met de auto in ongeveer 20 minuten bij onze keukenzaak.

Keukens Uden: van landelijke keukens tot industriële keukens

Wij bieden graag persoonlijk advies over de diverse keukenopstellingen en mogelijke uitstralingen. Vanzelfsprekend respecteren wij uw wensen om te zorgen dat u uw droomontwerp gerealiseerd ziet. Ook voor inspiratie staan wij voor u klaar. Vraag bijvoorbeeld ons keukeninspiratieboek aan!

Droomkeuken samenstellen

Als u op zoek gaat naar een keuken in Uden, begint dit vaak met ideeën en wensen. Iedereen heeft zijn eigen idee bij wat zijn of haar droomkeuken is. Bij Huyberts Keukens zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij adviseren u graag om te zorgen dat de beste ideeën voor uw nieuwe keuken gebruikt worden. Samen geven we invulling aan en ontwerpen we uw droomkeuken. Wij nemen graag de tijd voor u – of het nu gaat om een nieuwe keuken of een keukenrenovatie.

Inspiratie voor nieuwe keuken Uden

U bent van harte welkom in onze keukenzaak met showroom waar u niet alleen keukens volgens de laatste trends kunt bekijken, maar waar we u ook alles kunnen vertellen over de mogelijkheden voor de beste kwaliteit keuken die aansluit bij uw wensen en gebruik. Onze keukenexperts ontwerpen graag samen met u een keuken op maat, waarbij de keuken helemaal aansluit op uw wensen en passend is voor uw interieur.

Bereikbaarheid Huyberts Keukens vanuit Uden

Bent u op zoek naar professioneel advies voor een keuken? Als u in Uden woont en op zoek bent naar een nieuwe keuken, bent u bij Huyberts Keukens aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Sint-Oedenrode, op ruim 15 minuten rijden vanaf het centrum van Uden. U vindt ons aan de Industrieweg 31a. Onze showroom is dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 10.00 – 17.30 uur. Op zaterdag bent u tussen 10.00 – 16.00 uur welkom. Bij onze showroom kunt u gratis uw auto parkeren. Als u contact met ons wilt opnemen, zijn wij telefonisch bereikbaar op 0413 490790, ook kunt u een mail sturen naar info@huyberts.nl. Als u buiten onze reguliere openingstijden, bijvoorbeeld in de avonduren, een afspraak wilt maken, horen we het natuurlijk graag.

In de regio

Wij hebben niet alleen al vele klanten in Sint-Oedenrode mogen helpen, ook in Uden, Oss en onder meer Velthoven zorgen we voor nieuwe keukens. We hopen u snel te mogen begroeten in onze showroom. Keukens Uden? Wij staan voor u klaar!

Veelgestelde vragen

Als u ervoor kiest een speciaalzaak voor keukens in Uden te bezoeken, zult u hier een groot aantal soorten keukens vinden om uit te kiezen. Of u nu op zoek bent naar een landelijke keuken, een keuken met een moderne uitstraling en passend bij de nieuwste trends of juist een klassieke keuken, het kan allemaal. Zo kunt u voor een keuken kiezen die past bij de inrichting van uw woning.

Bij Huyberts keukens kunt u een afspraak maken voor persoonlijk advies. Wij nemen graag de tijd om uw wensen te inventariseren en een ontwerp op maat voor te stellen dat hierbij aansluit. We raden aan een afspraak te maken zodat we ook echt de tijd voor u hebben.

Binnen het assortiment producten vindt u bij een keukenzaak niet alleen nieuwe keukens, ook kunt u vaak terecht voor het vervangen van keukenapparatuur en keuken renovatie. Zo hoeft u niet direct de hele keuken te vervangen om een nieuwe uitstraling en een geupdate keuken te krijgen.

Bij Huyberts Keukens bedienen we ook de regio Uden. Wij zorgen dat de keuken helemaal aansluit bij uw wensen, van de beste kwaliteit is en tegen een scherpe prijs geleverd kan worden. Onze keukenadviseur helpt u graag in een persoonlijk adviesgesprek. Natuurlijk kunnen wij u alles vertellen over de laatste trends in keukens, zowel in het gebruik van materialen als de apparatuur die passend is.

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Een paar jaar terug is door Henry Huyberts Keukens een inductieplaat geleverd en geplaatst. Plotseling ging er iets mis. Herstel door de fabrikant zou een flink aantal dagen duren. Dan merk je hoe erg het is, om je kookplaat te missen. Door Henry Huyberts is dit probleem kosteloos opgelost met een tijdelijke losse kookplaat. Een geweldige service van dit plaatselijk bedrijf. Chapeau!


Jos en Joke Kapteijns

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter

Gratis adviesgesprek

  • Uitgebreid advies van een keukenexpert
  • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
  • Een afspraak is altijd vrijblijvend.
Adviesgesprek plannen