Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Als u een nieuwe keuken gaat uitzoeken, zult u merken dat dit een behoorlijke investering kan zijn. Bij Huyberts Keukens kunt u ook terecht voor budget keukens. Wij bieden u hoge kwaliteit keukens die er mooi uitzien, goed bij uw interieur passen, én aantrekkelijk geprijsd zijn. Zo vindt u bij ons uw nieuwe keuken, wat uw budget ook is. Wij adviseren u graag over de manier waarop u uw ideale keuken budget-proof kunt maken.

Kwalitatieve keukens tegen een uiterst vriendelijke prijs

Huyberts Keukens zorgt door het aanbieden van budget keukens dat iedere consument de ideale keuken kan vinden. Of u nu net uw eerste woning heeft gekocht of een gezin vormt dat een gezellige familiekeuken zoekt. Of uw huidige keuken wilt vervangen zonder hier een groot budget voor uit te trekken. Natuurlijk geven onze budget keukens de zekerheid van kwaliteit en garantie. Ze zijn uitermate geschikt voor starterswoningen, huurwoningen en bedrijfskantines, als ook voor luxe woningen waar een sjieke keuken gewenst is. Ze komen overeen dat ze tegen een scherpe prijs aangeboden worden.

Budget keukens met uitstraling

Als u niet teveel wilt uitgeven aan een keuken, betekent dit niet dat uw een slechte kwaliteit met kiezen. Bij Huyberts Keukens laten we u zien dat u alsnog een hoogwaardige keuken met luxe uitstraling kunt kiezen. Wij bieden namelijk een ruime collectie betaalbare keukens van hoge kwaliteit. Onze Duitse keukens zijn erg geschikt als budget keukens, omdat er veel aanpassingen mogelijk zijn. Door bijvoorbeeld te kiezen voor andere materialen, kunt u geld besparen. Op deze manier krijgt u een keuken die aansluit bij uw wensen en uw ideale keuken.

Keukenopstellingen voor budgetkeukens

Naar welke keukenstijl u ook op zoek bent, wij bieden graag een passende budgetkeuken in de gewenste opstelling. Spreken landelijke keukens in een hoekvorm u aan? Of geeft u de voorkeur aan een nieuwe look met een moderne uitstraling in een u-vorm? Wij kijken graag met u mee binnen de mogelijkheden voor goedkope keukens om een mooie keuken binnen uw budget voor te stellen. Een kleiner budget hoeft namelijk niet te betekenen dat u ook beperkt bent in keukenstijlen of opstellingen.

Van uitstekend tot fantastisch

De keukens die wij leveren zijn altijd uitstekend, u kunt zelf kiezen of u voor een fantastische keuken kiest. Natuurlijk geldt dit ook voor onze budget keukens. Met één aankoop ontvangt u een complete keuken naar uw wensen. U kunt vervolgens zelf kiezen bij welke elementen u voor de budgetoptie gaat. Bespaart u op de kastjes, het werkblad, de apparatuur, of op de verlichting en de montage? Wij adviseren u graag over de opties en luisteren daarbij naar uw keukenwensen. Onze ervaren adviseurs helpen u graag om binnen onze keukens een passende opstelling in de stijl van uw wensen samen te stellen. U kunt bij ons de budget keukens compleet kopen, dus inclusief het aanrechtblad, de kasten en eventuele apparatuur.

Persoonlijke aanpak

Bij Huyberts Keukens vinden we het belangrijk dat u de ruimte krijgt om zelf te kiezen voor een keuken die bij u past. Omdat het aanbod groot is, bespreken we graag uw wensen en smaak en geven op basis daarvan advies. Op die manier hebt u een goed beeld heeft van de mogelijkheden. Als de keuken bij u past, hebt u er ten slotte het meeste plezier van. Dat bereiken we niet met lege verkooppraatjes, maar met een uitgebreid gesprek en goed contact. Of u nu voor een budget keuken kiest of niet, klanttevredenheid staat bij ons voorop.

Benieuwd naar onze budget keukens?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een kwalitatieve budget keuken die aan uw wensen voldoet? Wij nemen graag de tijd om u te adviseren. Maak daarvoor vrijblijvend een afspraak via 0413-490790 of mail naar info@huyberts.nl. U kunt natuurlijk altijd bij ons langskomen in onze showroom voor een oriënterend bezoek. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u alles te vertellen over onze budget keukens en stellen met u een keuken op maat samen. We kunnen u natuurlijk adviseren over de verschillende keukenstijlen en materialen.

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van ruim reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Wij zijn helemaal blij met het nieuwe blad en het mega monster inductie beest. Het is wel iets anders koken, maar helemaal blij. Men komt de afspraken goed na, deskundig, uiterst vriendelijk en correct. Dank je wel!


Tjeu en Steffie

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter