Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Een keukenstijl helemaal van nu is de industriële keuken. In deze redelijk recente keukenstijl wordt er gebruik gemaakt van robuuste materialen zoals RVS, hout, beton(look) en metaal(look). Sobere kleuren zoals grijs, zwart of bruin zijn kenmerkend voor een industriële keuken, dit benadrukt de natuurlijke en sobere uitstraling. De toepassing van stalen rekken en frames verwerkt in de keuken zie je veel terug in deze collectie.

Wat is een industriële keuken?

Deze keukens, die een stoere en creatieve combinatie van landelijke en moderne stijlen belichamen, staan bekend om hun ongepolijste charme. In tegenstelling tot de strakke lijnen van moderne keukens, omarmen industriële keukens juist een zekere onregelmatigheid die hen een unieke uitstraling verleent. Variërende hoogtes van laden, kasten en keukenbladen zorgen voor een boeiend spel van lijnen, in contrast met de perfecte symmetrie van hun moderne tegenhangers. Bovendien is functionaliteit van essentieel belang in een industriële keuken, wat vaak terugkomt in het gebruik van grepen om het gebruiksgemak te vergroten.

Kleuren en materialen

Om een industrieel keukenontwerp die karakteristieke stoerheid te verlenen, wordt vaak een samensmelting gecreëerd van ruwe, robuuste materialen en meer ingetogen elementen. Door een zorgvuldige balans te vinden tussen beton, hout, steen en roestvrij staal ontstaat er een harmonieus geheel met een rijke diversiteit. Binnen deze stijl wordt vaak een uitgebreid scala aan kleuren toegepast. Terwijl donkere tinten een opvallend effect hebben, vormen lichtere tinten ook een prachtige aanvulling in een industriële keukenomgeving.

Stoere keuken accessoires en apparatuur

Een industriële keuken ademt dynamiek. Het gebruik van robuuste accessoires speelt een cruciale rol bij het creëren van een sfeervolle ambiance. Bovendien zijn nissen, open lades en bovenkasten vaak kenmerkend voor dit type keukenontwerp. Deze elementen dragen niet alleen bij aan de knusse uitstraling, maar zijn ook buitengewoon functioneel. De robuuste esthetiek kan ook worden doorgevoerd in de keukenapparatuur. Daarbij is er ook ruimte voor variatie in de kleur van de apparatuur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor accenten van roestvrij staal of volledig matzwarte apparatuur, waardoor je de gewenste industriële uitstraling versterkt.

Inspiratie

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van ruim reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Wij zijn helemaal blij met het nieuwe blad en het mega monster inductie beest. Het is wel iets anders koken, maar helemaal blij. Men komt de afspraken goed na, deskundig, uiterst vriendelijk en correct. Dank je wel!


Tjeu en Steffie

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter