Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Landelijke keuken voor gezelligheid in huis

Een huiselijke sfeer is van groot belang bij het uitkiezen van een keuken. Deze ruimte is namelijk een centrale plek in huis geworden, waar u gezellig natafelt met een kop koffie. Een landelijke keuken past uitstekend bij dit doel. Het geeft sfeer en een vleugje nostalgie: twee ingrediënten die van uw huis een thuis maken.

Landelijke keuken in een historisch pand

Als u in het bezit bent van een prachtige oude boerderij, kan een landelijke keuken daar niet ontbreken. Warme houttinten, smaakvolle tierelantijntjes, kranslijsten en kaders doen oude tijden herleven. Maar waar eerst het rood-wit-geruite gordijntje het gootsteenkastje bedekte, kan nu een vaatwasser geplaatst worden. Zo hebt u de uitstraling van vroeger, met de gemakken van nu.

Inspiratie

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van ruim reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Wij zijn helemaal blij met het nieuwe blad en het mega monster inductie beest. Het is wel iets anders koken, maar helemaal blij. Men komt de afspraken goed na, deskundig, uiterst vriendelijk en correct. Dank je wel!


Tjeu en Steffie

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter