Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie
moderne keuken

Stijlvolle en innovatieve moderne keuken

Wilt u een strakke, stijlvolle, moderne keuken met de nieuwste technologische snufjes? Dan kunt u kiezen voor een van de moderne keukens van Huyberts Keukens. Deze keukens zijn er voor elk budget en kunnen aangepast worden aan uw wensen.

Bij een modere keuken past een minimalistische uitstraling. Andere kenmerken zijn dat moderne keukens vaak greeploze keukens zijn, gladde oppervlakken hebben en scherpe hoeken. En natuurlijk wordt moderne keukenapparatuur niet vergeten.

Zwart is het nieuwe wit

Huyberts Keukens gaat mee met de trends en weet wat de voor- en nadelen van die trends zijn. Zo is het een trend om te kiezen voor zwarte details in de keuken. Kranen, handgrepen, deuren: alles kan gemaakt worden van zwart materiaal. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de beste materialen, zodat uw keuken toekomstbestendig is.

Strakke lijnen

Iets wat bij de moderne keukenstijl ook heel goed past: Strakke lijnen. Een strakke vormgeving past helemaal bij de moderne uitstraling van tegenwoordig. Dit strak lijnenspel gaat overigens ook heel goed samen met de kleur zwart. Een eigentijdse keuken is een strakke keuken en vaak een greeploze keuken waarbij u de deurtjes door een tip-on systeem openmaakt of door een gleuf aan de bovenzijde van de kastjes.

U kunt natuurlijk kiezen uit meerdere designs, zo is er de strakke L keuken, of de strakke U keuken. Bij Huyberts is er op het gebied van design uiteraard genoeg mogelijk. Ook als u liever voor een moderne rechte keuken gaat.

Moderne hoekkeuken

Een moderne hoekkeuken is ook helemaal van nu. Deze gaat voor een modere look gepaard met bijvoorbeeld innovatieve opbergmogelijkheden. Tegenwoordig wordt een hoekkastje voorzien van draaiende opbergplanken. Op die manier benut u de ruimte in de hoek die normaal verloren gaat.

Moderne keuken met eiland

U kunt een moderne keuken combineren met een kookeiland. Dit past helemaal bij modern interieur van de keuken. Een kookeiland biedt namelijk genoeg ruimte om groente te snijden, het vlees te marineren, en daarnaast heeft u meer opbergruimte in de keuken zelf.

moderne keuken

Geavanceerde apparatuur

Of u nu een moderne strakke keuken, of landelijk moderne keuken wilt, deze is niet compleet zonder geavanceerde apparatuur.

Bij een moderne keuken hoort de nieuwste apparatuur. Hoe handig is het bijvoorbeeld om een kraan te hebben die warm, koud, kokend, gefilterd en bruisend water geeft? De vijf-in-eenkraan van Quooker biedt al deze mogelijkheden en is erg handig in gebruik. Ook de combi stoomoven en sous-vide kookmogelijkheden horen thuis in de moderne keuken.

Tegenwoordig wordt er in een nieuwe keuken ook veel gebruik gemaakt van greeploze inbouwapparatuur of geïntegreerde afzuiging. Niet alleen zien we steeds meer inbouw ovens, maar ook inbouw koffiemachines en magnetrons.

Moderne keuken die past bij uw wensen

De meest moderne apparatuur biedt veel gemak, maar is een onnodige investering als u er geen gebruik van maakt. Daarom neemt Huyberts Keukens de tijd om naar uw wensen en behoeften te luisteren, zodat uw keuken past bij uw leefstijl.

Hoe werkt dat?

Omdat we zelf een passie voor koken hebben, begrijpen we dat u wilt weten hoe de apparatuur in uw moderne keuken precies werkt. Met de kennis van keukens én koken die wij in huis hebben, kunnen we u tips geven over het gebruik van de apparatuur.

Op zoek naar een moderne keuken?

Wilt u meer weten over moderne keukens of bent u op zoek naar de perfecte moderne keuken voor bij u thuis of voor in uw bedrijf? Wij nemen graag de tijd om u te adviseren. Maak daarvoor een afspraak via 0413-490790 of mail naar info@huyberts.nl. U kunt natuurlijk altijd bij ons langskomen voor een oriënterend bezoek.

Inspiratie

Veelgestelde vragen over moderne keukens

Als het om moderne keukens gaat, dan is de nieuwste trend die we bij Huyberts Keukens vooral zien voor 2024 zwarte details, zoals kranen, handgrepen en deuren. Deze accenten geven de keuken een eigentijds gevoel die perfect aansluit bij de moderne uitstraling en het strakke design van nu.

Een moderne keuken kenmerkt zich door strakke lijnen, een gladde afwerking en een minimalistisch design. Hierbij kunt u denken aan een L-vormige of U-vormige keukens met effen kleuren en geavanceerde apparatuur.

Daarnaast zijn greeploze keukenkasten de laatste jaren ook erg gewild. Deze worden gecombineerd met push-to-open technologie. Een moderne keuken wordt bij Huyberts volledig voor u samengesteld.

Zwart is het nieuwe wit in moderne keukens. Wit stond altijd bekend als de go-to-kleur voor iedere keuken. Maar tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor zwart.

Deze kleur wordt veel gebruikt in details en accenten, maar ook in grotere oppervlakken. Dit biedt een tijdloze en chique uitstraling die perfect past bij de moderne stijl.

Wanneer u liever een moderne witte keuken heeft dan kan dat natuurlijk ook. Een hoogglans witte keuken is nog altijd een geliefde keuze. Daarnaast kan dit ook prima worden gecombineerd met zwarte accenten.

De selecte van een moderne keuken begint vooral met persoonlijke wensen en budget. Bij Huyberts keukens hebben we echt oog voor uw behoeften, en we adviseren u over de beste materialen en apparatuur om uw droomkeuken te realiseren.

Een keuken 100% op maat die toekomstbestendig is. Daar staan we voor bij Huyberts keukens.

De kosten van een nieuwe moderne keuken is sterk afhankelijk van uw keuzes op het gebied van design, materialen en apparatuur. Bij Huyberts keukens hebben we gelukkig opties voor ieder budget, en we bieden transparante prijzen.

Een gedetailleerde offerte wordt voor u opgesteld nadat u uw specifieke wensen kenbaar maakt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek!

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Een paar jaar terug is door Henry Huyberts Keukens een inductieplaat geleverd en geplaatst. Plotseling ging er iets mis. Herstel door de fabrikant zou een flink aantal dagen duren. Dan merk je hoe erg het is, om je kookplaat te missen. Door Henry Huyberts is dit probleem kosteloos opgelost met een tijdelijke losse kookplaat. Een geweldige service van dit plaatselijk bedrijf. Chapeau!


Jos en Joke Kapteijns

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter