Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Stijlvolle en innovatieve moderne keuken

Wilt u een strakke, stijlvolle, moderne keuken met de nieuwste technologische snufjes? Dan kunt u kiezen voor een van de moderne keukens van Huyberts Keukens. Deze keukens zijn er voor elk budget en kunnen aangepast worden aan uw wensen.

Zwart is het nieuwe wit

Huyberts Keukens gaat mee met de trends en weet wat de voor- en nadelen van die trends zijn. Zo is het een trend om te kiezen voor zwarte details in de keuken. Kranen, handgrepen, deuren: alles kan gemaakt worden van zwart materiaal. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de beste materialen, zodat uw keuken toekomstbestendig is.

Geavanceerde apparatuur

Bij een moderne keuken hoort de nieuwste apparatuur. Hoe handig is het bijvoorbeeld om een kraan te hebben die warm, koud, kokend, gefilterd en bruisend water geeft? De vijf-in-eenkraan van Quooker biedt al deze mogelijkheden en is erg handig in gebruik. Ook de combi stoomoven en sous-vide kookmogelijkheden horen thuis in de moderne keuken.

Moderne keuken die past bij uw wensen

De meest moderne apparatuur biedt veel gemak, maar is een onnodige investering als u er geen gebruik van maakt. Daarom neemt Huyberts Keukens de tijd om naar uw wensen en behoeften te luisteren, zodat uw keuken past bij uw leefstijl.

Hoe werkt dat?

Omdat we zelf een passie voor koken hebben, begrijpen we dat u wilt weten hoe de apparatuur in uw moderne keuken precies werkt. Met de kennis van keukens én koken die wij in huis hebben, kunnen we u tips geven over het gebruik van de apparatuur.

Op zoek naar een moderne keuken?

Wilt u meer weten over moderne keukens of bent u op zoek naar de perfecte moderne keuken voor bij u thuis of voor in uw bedrijf? Wij nemen graag de tijd om u te adviseren. Maak daarvoor een afspraak via 0413-490790 of mail naar info@huyberts.nl. U kunt natuurlijk altijd bij ons langskomen voor een oriënterend bezoek.

Inspiratie

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van ruim reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Wij zijn helemaal blij met het nieuwe blad en het mega monster inductie beest. Het is wel iets anders koken, maar helemaal blij. Men komt de afspraken goed na, deskundig, uiterst vriendelijk en correct. Dank je wel!


Tjeu en Steffie

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter