Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Als u op zoek bent naar een keuken voor warmte en gezelligheid is een nostalgische keuken een echte aanrader. Deze keukens zijn geïnspireerd op grootmoeders keuken en combineren de huiselijkheid van vroeger met de hedendaagse functionaliteiten. Natuurlijk is er volop ruimte voor iedereen in het gezin. Nostalgische keukens zijn vaak gemaakt van natuurlijke materialen en kunnen bijvoorbeeld authentieke glasdeurtjes en messing handgrepen bevatten. Huyberts Keukens is uw specialist als u een ouderwetse keuken wenst.

Grootmoeders nostalgische keukens

Moderne keukens zijn vaak strak en monochroom: het kleurgebruik is beperkt tot zwart en wit. Dit geeft een luxe, nette uitstraling, maar kan ook wat steriel ogen. Voor wie van meer (natuurlijke) kleuren en gezelligheid houdt, zijn er de nostalgische keukens. Ouderwetse gezelligheid uit grootmoeders tijd met de gemakken van nu.

Een nostalgische keuken betekent niet dat u de hedendaagse gemakken zoals een vaatwasser en oven hoeft te missen. De juiste modellen in bijpassende stijl kunnen het nostalgische effect juist benadrukken. U kunt er ook voor kiezen om de keukenapparatuur aan het zicht te onttrekken door deze bijvoorbeeld in te bouwen. En boven het brede gasfornuis die bij een nostalgische keuken hoort kunt u natuurlijk een afzuigkap laten inbouwen. Vergeet trouwens de juiste accessoires niet om hun ouderwetse keuken compleet te maken. Een decoratieve tegelvloer, accessoires zoals melkbussen, rieten manden en een klassiek servies zorgen dat uw nostalgische keuken de sfeer van vroeger uitstraalt.

Nostalgische kleuren en materialen

Ouderwetse keukens zorgen gelijk voor het heerlijke gevoel van vroeger. Ze hebben vaak een veel uitgesprokener kleur. Kies bijvoorbeeld voor een crèmekleur of voor groene en blauwe pasteltinten in de keuken. Warme houtsoorten, tegeltjes, gefreesde kastjes en glazen ruitjes maken de nostalgische keuken helemaal af. Vergeet ook de juiste handgrepen van bijvoorbeeld messing of koper niet – deze zijn essentieel voor de juiste uitstraling. U kunt er ook voor kiezen om de nostalgische sfeer op een subtielere manier aan te brengen. Bijvoorbeeld door een moderne keuken of een landelijke keuken een nostalgische uitstraling te geven. Geen houten kastdeuren, wel ronde handgrepen. Of een klassiek aanrechtblad met een moderne afzuigkap. Op die manier stelt u een keuken samen die is gericht op de toekomst, maar een nostalgische sfeer uitstraalt.

Inspiratie

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Wij zijn helemaal blij met het nieuwe blad en het mega monster inductie beest. Het is wel iets anders koken, maar helemaal blij. Men komt de afspraken goed na, deskundig, uiterst vriendelijk en correct. Dank je wel!


Tjeu en Steffie

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter