Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Wilt u graag een nieuwe keuken laten plaatsen? Of wilt u uw huidige keuken juist opknappen of renoveren? Voor een nieuwe keuken Brabant bent u bij Huyberts.nl aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in het Sint-Oedenrode, centraal gelegen in de provincie Brabant. Hier kunt u onze uitgebreide showroom komen bezoeken, zodat u zelf diverse keukenopstellingen kunt bekijken en vergelijken. Wij nemen graag de tijd voor u om een keuken samen te stellen die geheel aansluit bij uw wensen. Zo geniet u straks van een nieuwe droomkeuken waar u volop kookplezier in zult beleven.

Keukens Brabant: waar komen wij?

Wij helpen u graag aan een keuken in de regio waar onze showroom gevestigd is.  Ook als u op zoek bent naar een keukenwinkel Eindhoven bijvoorbeeld of een mooie keuken voor uw woning in Veghel, Uden of Boxtel wilt laten plaatsen, kom gerust langs bij onze showroom waar u zelf verschillende keukenopstellingen kunt bekijken. Onderstaand geven we slechts voorbeelden van plaatsen waar we een keuken bij klanten geplaatst hebben. Keukens in verschillende stijlen, zodat hij perfect in de woning en bij de inrichting past.

Huyberts keukens voor keukens Brabant

Bij Huyberts Keukens staat een persoonlijke benadering zonder opdringerig te zijn centraal. Wij luisteren graag naar uw wensen om samen tot uw droomkeuken te komen. Die past bij uw budget. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Niet alleen leveren wij keukens in Brabant, ook verzorgen we de installatie. Onze professionele installateurs zorgen er graag voor dat uw nieuwe keuken gereed wordt gemaakt zodat u deze direct kunt gebruiken. Wij houden ons graag aan de gemaakte afspraken, om te zorgen dat u geheel tevreden bent met uw nieuwe keuken. Ook voor nieuwe keukenapparatuur of een keukenrenovatie kunt u trouwens contact met ons opnemen.

Keuken Brabant

Keuken Brabant: assortiment complete keukens

Het assortiment voor keukens in Brabant is zeer uitgebreid te noemen. Wij kunnen keukens in allerlei stijlen leveren. Of u nu een moderne keuken, een landelijke keuken of een Duitse keuken wenst, wij bieden het allemaal. Bij een klassieke inrichting past bijvoorbeeld een nostalgische keuken waar u jarenlang plezier aan beleeft. En heeft u een trendy inrichting? Dan past een moderne keuken met de laatste inbouwapparatuur heel goed. Ook zijn verschillende keukenopstellingen natuurlijk mogelijk. Laat ons vooral uw wensen weten, dan stellen we graag uw perfecte keuken samen. Bent u op zoek naar meer inspiratie? Dan kunt u ook altijd vrijblijvend ons keuken inspiratieboek aanvragen. Hierin vindt u allerlei voorbeelden van keukens en praktische tips.

Nieuwe keuken kopen: keuken op maat

Een nieuwe keuken uitzoeken is voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid. Wij hebben echter jarenlange ervaring in het ontwerpen van de mooiste keukenopstellingen die passen bij verschillende inrichtingsstijlen. Kom gerust langs bij onze keuken showroom om verschillende keukenopstellingen te bekijken. Ook kunnen we u alles vertellen over de nieuwste keukenapparatuur. Wij heten u graag van harte welkom!

Om uw droomkeuken te kunnen samenstellen, gaan we graag met u in gesprek. Zo ontdekken we welke stijl u mooi vindt, welke keukenapparatuur u in de nieuwe keuken wenst, welke kleuren aansluiten bij de inrichting van de rest van uw woning. Hierdoor krijgen we een duidelijk inzicht in uw stijl en wensen. En mocht een standaard keuken niet aansluiten, dan kunnen we ook een keuken op maat voor u samenstellen. U bent bij ons aan het juiste adres voor een altijd passende keuken

Veelgestelde vragen

U zult in Noord Brabant verschillende grote leveranciers vinden als u op zoek bent naar een keuken. Bent u op zoek naar de beste keukenzaken en een lokale specialist waar persoonlijke aandacht voorop staat? En waar de keukenspecialisten een plan op maat maken voor uw droomkeuken? Huyberts Keukens in Sint-Oedenrode helpt u graag verder.

Huyberts Keukens heeft haar showroom in Sint-Oedenrode. U vindt voor de deur volop parkeerplekken als u met de auto komt. Wij raden u aan vooraf een afspraak te maken, zodat we zeker weten dat we alle tijd hebben om u van advies te voorzien.

U kunt een goede kwaliteit keuken herkennen aan een kwaliteitskeurmerk CBW voor de keukenbranche. Als u kiest voor een keuken bij Huyberts, bent u zeker van uw aankoop. Wij beschikken niet alleen over het CBW keurmerk, ook zijn we keukendetaillist van het jaar geweest.

Normaal gesproken kunt u bij een keukenspeciaalzaak ook direct keukenapparatuur bestellen. Bij ons vindt u keukenapparatuur van de beste A-merken zoals Bora kookplaten. Neemt u gerust contact met ons voor meer informatie over keukenapparatuur (vervangen).

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Een paar jaar terug is door Henry Huyberts Keukens een inductieplaat geleverd en geplaatst. Plotseling ging er iets mis. Herstel door de fabrikant zou een flink aantal dagen duren. Dan merk je hoe erg het is, om je kookplaat te missen. Door Henry Huyberts is dit probleem kosteloos opgelost met een tijdelijke losse kookplaat. Een geweldige service van dit plaatselijk bedrijf. Chapeau!


Jos en Joke Kapteijns

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter

Gratis adviesgesprek

  • Uitgebreid advies van een keukenexpert
  • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
  • Een afspraak is altijd vrijblijvend.
Adviesgesprek plannen