Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Bij het kiezen van een keuken, gaat u niet over één nacht ijs. En als u wilt dat uw nieuwe keuken geheel naar uw wensen wordt aangepast, bent u op zoek naar een keuken op maat. Tenslotte heeft iedereen zijn eigen wensen en unieke situatie. Professioneel keuken advies op maat is daarbij welkom, want allerlei individuele factoren zijn van belang bij het kiezen van de juiste keuken.

Huyberts Keukens in Sint-Oedenrode werkt in principe door heel Nederland en helpt u graag aan uw nieuwe keuken op maat. De keuken wordt ontworpen volgens uw wensen en natuurlijk volledig ingepast in uw woning. Zo ontvangt u uw droomkeuken om jarenlang van te kunnen genieten.

Huyberts Keukens: voor 100% klanttevredenheid

Het meest belangrijke bij het kiezen van uw droomkeuken is dat er wordt ingespeeld op uw keukenbeleving en op de mogelijkheden. Daarom bespreken we in alle rust met u over onder andere uw woninginrichting, uw kookactiviteiten, de beschikbare keukenruimte, uw budget en de benodigde keukenapparatuur. Natuurlijk is er ook alle tijd om uw vragen door te nemen. Onze ervaren keukenadviseurs denken met u mee en zo krijgt u een eerlijk advies op maat. En een gedetailleerd 3 dimensionaal ontwerp. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan nemen we bij u thuis gratis de exacte maten op.

Keuken op maat

Huyberts Keukens werkt niet met standaardkeukens, omdat iedere klant uniek is. Wij helpen u graag aan een keuken op maat. Kookt u bijvoorbeeld met allerlei verschillende technieken? Dan is het handig om daarbij passende apparatuur in uw keuken te installeren. Wij werken onder andere met merken als Siemens, AEG en Zanussi. Ook kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een BORA kookplaat met zijn unieke afzuigsyssteem. Houdt u het liever bij hoogwaardige basics, dan hebt u minder apparatuur nodig. U kunt bij ons kiezen uit hoogwaardige Duitse keukens die geheel op uw smaak en behoeften worden aangepast. Of u nu een moderne keuken wenst, een landelijke keuken of juist een nostalgische keuken, wij bieden vele keuzemogelijkheden. Wilt u graag ladekasten of hoge kasten op maat? Wij regelen het voor u. Ook bijvoorbeeld de dikte van het keukenblad wordt doorgenomen. In principe kan alles op maat gemaakt worden.

Persoonlijk advies bij een keuken op maat

Huyberts Keukens gaat altijd voor 100% klanttevredenheid – dit is de basis in het doen en denken van alle medewerkers. Al meer dan 28 jaar wordt de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen wel kent over wat er allemaal mis kan gaan met een keuken, is Huyberts Keukens zeker een positieve uitzondering.

Wilt u meer informatie ontvangen over een keuken op maat in samenwerking met Huyberts Keukens? Neemt u dan vooral contact met ons op om geheel vrijblijvend een afspraak te maken. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom waar we u meer vertellen over de mogelijkheden die wij bieden.

Veelgestelde vragen

Een keuken op maat kan duurder zijn dan een standaard keuken, maar de exacte prijs hangt af van verschillende factoren. Bij Huyberts, gespecialiseerd in keukens op maat, streven we ernaar om oplossingen te bieden die passen binnen verschillende budgetten. De kosten kunnen variëren op basis van de gebruikte materialen, afmetingen, complexiteit van het ontwerp en extra functies die u wilt toevoegen. Onze experts kunnen u helpen bij het maken van een keukenontwerp dat zowel aan uw specifieke wensen voldoet als binnen uw budget past.

Bij een keuken op maat zijn verschillende opstellingen mogelijk. Het voordeel van maatwerk is dat u uw keuken kunt aanpassen aan de beschikbare ruimte en uw persoonlijke behoeften. U kunt kiezen uit diverse opstellingen, zoals een rechte keuken, een L-vormige keuken, een U-vormige keuken of zelfs een keukeneiland. Door samen te werken met ons bedrijf, dat expertise heeft in het ontwerpen van keukens op maat, kunt u uw droomkeuken creëren met een opstelling die perfect aansluit bij uw levensstijl en voorkeuren.

Voor hulp bij het verkrijgen van een keuken op maat kunt u terecht bij Huyberts, wij zijn gespecialiseerd in maatwerkkeukens. Onze ervaren keuken professionals staan klaar om u te begeleiden tijdens het hele proces, van ontwerp tot installatie. U kunt een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom en om uw wensen en behoeften te bespreken. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en helpen bij het maken van keuzes om een op maat gemaakt ontwerp te creëren dat aan al uw eisen voldoet. Bij Huyberts streven we ernaar om uw visie werkelijkheid te maken en u te voorzien van een hoogwaardige keuken op maat.

Het is mogelijk dat een op maat gemaakte keuken duurder is dan een standaard keuken, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. De kosten van een keuken worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals het gekozen materiaal, de afmetingen, de complexiteit van het ontwerp en de toegevoegde functies. Hoewel maatwerkkeukens vaak gepersonaliseerd en exclusief zijn, biedt Huyberts betaalbare oplossingen op maat. Door nauw samen te werken met onze keukenspecialisten kunt u uw budget specificeren en streven wij ernaar om een op maat gemaakte keuken te creëren die zowel aan uw behoeften voldoet als binnen uw financiële mogelijkheden past. Onze experts helpen u graag bij het vinden van de juiste balans tussen kwaliteit, functionaliteit en prijs.

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Een paar jaar terug is door Henry Huyberts Keukens een inductieplaat geleverd en geplaatst. Plotseling ging er iets mis. Herstel door de fabrikant zou een flink aantal dagen duren. Dan merk je hoe erg het is, om je kookplaat te missen. Door Henry Huyberts is dit probleem kosteloos opgelost met een tijdelijke losse kookplaat. Een geweldige service van dit plaatselijk bedrijf. Chapeau!


Jos en Joke Kapteijns

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter

Gratis adviesgesprek

  • Uitgebreid advies van een keukenexpert
  • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
  • Een afspraak is altijd vrijblijvend.
Adviesgesprek plannen