Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Verschillende materialen achterwanden keukens

Welk materiaal kiest u voor uw achterwand? Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Gaat u voor de traditionele tegelwand, of toch liever voor kunststof of graniet? Als u bijvoorbeeld voor een klassieke keuken kiest, past tegelwerk daar mooi bij. Maar kiest u voor een moderne keuken, dan combineert rvs daar prachtig mee.

Huyberts Keukens adviseert u graag over een passende achterwand. Daarbij staan uw wensen en budget centraal. Samen zorgen we ervoor dat de achterwand perfect aansluit bij de stijl van uw keuken en de inrichting van uw woning.

Innovatieve keuze

Huyberts Keukens werkt onder andere met:

  • Composiet
  • Graniet
  • Kunststof
  • RVS
  • Keramiek
  • Dekton

Mocht u iets anders op het oog hebben, dan denken we graag mee over de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan stucwerk, dat we bedekken met een laag afwasbare muurverf. Ook kunnen we een laag blanke parketlak aanbrengen over de muurverf.

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en bijpassende achterwand? Huyberts keukens adviseert u graag tijdens een persoonlijk gesprek. Maak een vrijblijvende afspraak via 0413-490790 of mail naar info@huyberts.nl. U kunt natuurlijk altijd bij ons langskomen voor een oriënterend bezoek.

Inspiratie

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Wij zijn helemaal blij met het nieuwe blad en het mega monster inductie beest. Het is wel iets anders koken, maar helemaal blij. Men komt de afspraken goed na, deskundig, uiterst vriendelijk en correct. Dank je wel!


Tjeu en Steffie

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter

Gratis adviesgesprek

  • Uitgebreid advies van een keukenexpert
  • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
  • Een afspraak is altijd vrijblijvend.
Adviesgesprek plannen