Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Als u een nieuwe keuken gaat uitzoeken, biedt een complete keuken u gelijk alles wat u nodig heeft. Bij een complete keuken ontvangt u naast de structuur van de keuken met het aanrechtblad en keukenkastjes ook direct alle (inbouw)apparatuur.

U bent van harte welkom om keukens compleet in levende lijve te aanschouwen in onze showroom. Wij bieden graag al het nodige advies voor het samenstellen van een nieuwe complete keuken.

Complete keukens op maat

Complete keukens kunnen bij ons compleet op maat worden samengesteld. Zo heeft u altijd een keuken die perfect past bij uw stijl, uw wensen en natuurlijk uw budget.

Onze keukenadviseurs staan altijd voor u klaar. Ook hebben wij professionele monteurs met jarenlange ervaring die ervoor zorgen dat complete keukens in een mum van tijd geplaatst zijn.

Complete keuken met keukenapparatuur

Bij een complete keuken moet u naast de indeling van de keuken ook nadenken over keukenapparatuur. Wat wenst u in uw nieuwe keuken op te nemen? U kunt denken aan bijvoorbeeld:

  • Vaatwasser
  • Koelkast
  • Oven
  • De afzuigkap
  • Kookplaat

Ook kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om apparatuur in de keuken te laten inbouwen zoals het koffiezetapparaat of een Quooker kokend waterkraan. Zo houdt u meer ruimte over op het aanrecht.

Inspiratie

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Wij zijn helemaal blij met het nieuwe blad en het mega monster inductie beest. Het is wel iets anders koken, maar helemaal blij. Men komt de afspraken goed na, deskundig, uiterst vriendelijk en correct. Dank je wel!


Tjeu en Steffie

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter

Gratis adviesgesprek

  • Uitgebreid advies van een keukenexpert
  • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
  • Een afspraak is altijd vrijblijvend.
Adviesgesprek plannen