Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan is een Duitse keuken het overwegen waard. Duitse keukens nemen in populariteit toe. Dit heeft een goede reden. Want wie een Duitse keuken aanschaft, heeft daar nog lang plezier van. Deze keukens zijn namelijk van hoge kwaliteit én geheel aan te passen aan uw wensen. Termen als solide, betrouwbaar en degelijk zijn termen die een Duitse keuken omschrijft. Daarnaast combineren ze design en innovatie met kwaliteit. Natuurlijk zijn ze uitgerust met de voor de hand liggende snufjes. En het beste is nog, u hoeft er de Duitse taal niet voor te kennen. Tegenwoordig koopt u een Duitse keuken gewoon in Nederland.

Duitse keuken kopen in Nederland

U hoeft het land dus niet uit voor een mooie keuken met Duitse producten en een scherpe prijs. Bij Huyberts keukens kunt u terecht voor een persoonlijk advies van deskundige keukenontwerpers die u zullen helpen bij het vinden van een prachtige keuken.

Showroom Huybers Keukens

In onze ruime showroom kunt u inspiratie opdoen voor een nieuwe keuken. Wij begrijpen dat u niet in een uurtje een keuken samengesteld heeft. En daarom doen wij ons uiterste best om tijdens een fijn gesprek goed advies te bieden voor uw droomkeuken. Het is belangrijk dat u een goed gevoel heeft over uw nieuwe keuken en helemaal tevreden bent. Het is immers een flinke aankoop die jarenlang mee gaat. Samen zorgen we ervoor dat u straks in uw nieuwe droomkeuken kunt kokkerellen. Bovendien zijn de keukens bij Huyberts Keukens altijd scherp geprijsd en bieden wij voor ieder budget een passende oplossing.

Innovatieve keukens en keukenapparatuur

Duitsland is de koploper als het gaat om innovatie van keukens. De ontwikkelingen op het gebied van slimme opbergsystemen, de optimale werkhoogte en duurzame oplossingen gaan continu door bij Duitse keukenzaken. Alle onderdelen in de keuken moeten praktisch zijn, in een vloeiende beweging in elkaar overgaan en goed functioneren.

Duitse keukens staan voor kwaliteit en werkbaarheid. Uiteraard is de keuze aan u, hoe geavanceerd u een keuken wilt hebben. Maar waar u ook voor kiest, een Duitse keuken gaat gegarandeerd vele jaren mee.

Een Duitse keuken in iedere stijl

Duitse keukens staan voor kwaliteit en bieden eindeloze mogelijkheden. Houdt u van een landelijke keuken, een moderne keuken of een nostalgische keuken? Het maakt niet uit welke stijl of welk budget u in gedachten hebt, Huyberts Keukens heeft Duitse keukens in alle soorten en maten. We adviseren u graag over de verschillende opties.

Een Duitse keuken voor ieder budget

Wilt u een Duitse keuken kopen met een klein budget? Geen probleem, iedereen kan de voordelen van Duits vakmanschap ervaren. Deze keukens zijn namelijk aantrekkelijk geprijsd, ook als u op zoek bent naar een luxe-uitvoering. Door te variëren in materialen en apparatuur, als ook in de keuze voor maatwerk of niet, kan Huyberts Keukens een Duitse keuken verzorgen voor ieder budget.

Betrouwbare Duitse leveranciers

De Duitse keukens die we leveren, komen direct van betrouwbare Duitse leveranciers. De fabrieken waarin de keukens vervaardigd worden, hebben een grote capaciteit, waardoor de levertijd relatief laag is. Door hun stabiliteit verlopen ook de eventuele naleveringen goed.

Advies op maat

We kennen keukens door en door en kunnen u daarom een goed advies geven die op uw wensen aansluit wat betreft design en apparatuur. We vinden het belangrijk dat u goed geholpen wordt en uiteindelijk uw droomkeuken vindt voor een goede prijs. Wij leveren een nette service met een vriendelijke benadering.

Duitse keukens in Nederland kopen

Wilt u meer weten over Duitse keukens of bent u op zoek naar de perfecte keuken voor bij u thuis of voor in uw bedrijf? U hoeft hiervoor Nederland niet te verlaten. Huyberts Keukens helpt u namelijk graag. We nemen graag de tijd om u te adviseren. Neem vooral contact met ons op. Maak bijvoorbeeld een afspraak via 0413-490790 of mail naar info@huyberts.nl. U kunt natuurlijk altijd bij ons langskomen voor een oriënterend bezoek.

Uw droomkeuken laten plaatsen

Heeft u uw droomkeuken gevonden en wilt u de keuken bestellen? Dat kan direct in de showroom of door contact met ons op te nemen. Één van onze monteurs komt dan langs om de keuken netjes te plaatsen. We zorgen hierbij voor al het werk, zo halen we netjes de oude keuken en doen we al het benodigde stuc- en tegelwerk. Mocht u zelf een deel willen doen, dan kan dat natuurlijk ook.

Inspiratie

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Wij zijn helemaal blij met het nieuwe blad en het mega monster inductie beest. Het is wel iets anders koken, maar helemaal blij. Men komt de afspraken goed na, deskundig, uiterst vriendelijk en correct. Dank je wel!


Tjeu en Steffie

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter

Gratis adviesgesprek

  • Uitgebreid advies van een keukenexpert
  • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
  • Een afspraak is altijd vrijblijvend.
Adviesgesprek plannen