Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Een greeploze keuken komen we steeds vaker tegen. De nieuwste technieken zoals soft-motion en de tip-on techniek maken grepen aan bijvoorbeeld kastjes overbodig. Zo geniet u van een strakke uitstraling. En tegelijkertijd een moderne uitstraling. Strak, eenvoud en minimalistisch zijn woorden die u vaak hoort als het over een greeploze keuken gaat. Zijn keukenkastjes en -lades zonder greepjes ook iets voor u? Huyberts Keukens vertel u alles wat u moet weten over een greeploze keuken!

Greeploze keukenkasten die geruisloos sluiten

In een keuken wordt de sfeer voornamelijk bepaald door het uiterlijk van de keukenkasten en het keukenblad. Hiermee kunt u een stempel drukken op de uitstraling van de keuken. Voor een moderne keuken met een strakke look, zijn greeploze keukenkasten eigenlijk onmisbaar. U wordt niet afgeleid door grepen op het front, wat een rustige uitstraling geeft. In combinatie met soft motion techniek geniet u van het geruisloos en zacht sluiten van de kastjes en lades.

Showroom bij uw keukenspeciaalzaak

Huyberts Keukens is uw keukenspeciaalzaak in Sint Oedenrode voor een greeploze keuken. U bent meer dan welkom in onze showroom waar we u graag voorbeelden tonen van keukens, bijvoorbeeld een greeploze hoekkeuken. Ook kunt u met eigen ogen zien hoe de soft motion techniek werkt, die voorkomt dat kastdeuren in greeploze keukens met een klap dichtvallen. Natuurlijk denken we graag met u mee om uw droomkeuken samen te stellen. U kunt ons het beste een mail sturen (info@huyberts.nl), zodat onze keukenadviseurs contact met u kunnen opnemen. En u kunnen adviseren over de beste keukenopstelling met greeploze kasten voor uw woning die aansluit bij uw wensen.

Inspiratie

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Wij zijn helemaal blij met het nieuwe blad en het mega monster inductie beest. Het is wel iets anders koken, maar helemaal blij. Men komt de afspraken goed na, deskundig, uiterst vriendelijk en correct. Dank je wel!


Tjeu en Steffie

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter

Gratis adviesgesprek

  • Uitgebreid advies van een keukenexpert
  • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
  • Een afspraak is altijd vrijblijvend.
Adviesgesprek plannen