Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Is uw keuken verouderd? Dan kunt u kiezen uit een nieuwe keuken of een keuken renovatie. Met een keuken renovatie zorgt u voor een nieuw uiterlijk van uw keuken terwijl u tijd, hak- en sloopwerk en geld bespaart. U geeft uw keuken een tweede leven. Huyberts Keukens adviseert u graag over de mogelijkheden.

Bij het renoveren van uw keuken kunt u zelf aangeven hoe omvangrijkt de renovatie moet zijn. Wilt u wat kleine aanpassingen laten uitvoeren en bijvoorbeeld nieuwe deurtjes voor de keukenkasten plaatsen? Of wilt u een compleet nieuwe look met onder meer nieuwe inbouwapparatuur? Wij denken graag met u mee!

Verandering van stijl en behoeften

Een keuken koopt u met het oog op de toekomst. U brengt uw wensen in kaart qua apparatuur en stijl en bedenkt hoe u de beschikbare ruimte praktisch indeelt. Na een aantal jaar is uw situatie wellicht gewijzigd, bijvoorbeeld door een verbouwing of door een gezinsuitbreiding. Ook kan uw smaak door de jaren heen veranderen. Daarnaast volgen de nieuwe kooktechnieken en voedseltrends zich in razend tempo op.

Keuken aanpassen versus nieuwe keuken

Als de keuken niet meer past bij die ontwikkelingen, kunt u overgaan tot een renovatie. Hierbij kunt u denken aan het laten plaatsen van nieuwe keukenapparatuur als ook het vervangen van bijvoorbeeld de keukendeurtjes of de grepen op de kastjes. Zo krijgt uw keuken een hele nieuwe uitstraling! Als de basis van uw keuken nog in goede staat is, is een renovatie een goed alternatief voor het laten plaatsen van een geheel nieuwe keuken.

Voordelen van een keuken renovatie

Waarom kiezen voor een keuken renovatie in plaats van een nieuwe keuken? Het grote voordeel is natuurlijk dat een renovatie vaak goedkoper is dan het plaatsen van een hele nieuwe keuken. Keukenrenovatie is dus de perfecte optie om tegen een laag, aantrekkelijk budget toch een nieuwe keuken te krijgen.

Wat de exacte keukenrenovatie kosten zijn, hangt nvan verschillende factoren af, zoals uw wensen en de veranderingen die u in de keuken wilt aanbrengen. Wij denken graag met u mee en stellen graag een offerte op maat voor u op.

Keuken renovatie of een nieuwe keuken?

Een kleine renovatie maakt dat u de aanschaf van een nieuwe keuken nog even kunt uitstellen. Maar als de keuken in zijn geheel niet meer aan uw wensen voldoet, is een renovatie niet altijd de oplossing. Waar u rekening mee moet houden is dat de indeling van de keuken bij een keuken renovatie moeilijk te wijzigen is. Als u hiervoor kiest, zullen de kosten stijgen en het verschil tussen een nieuwe keuken en een keukenrenovatie minder verschillen. In sommige gevallen zullen de kosten van een grondige keuken renovatie zelfs vergelijkbaar zijn met de aanschaf van een nieuwe keuken.

Ook is de huidige staat van de keuken belangrijk om naar te kijken. Als de keuken al zo oud is dat deze bijna uit elkaar valt, zal deze mogelijk in zijn geheel vervangen moeten worden. Met alleen het keukenblad of de kastdeurtjes zal de keuken niet veel langer meegaan. In zo’n geval zal een geheel nieuwe keuken mogelijk wijzer zijn. Wij adviseren u natuurlijk graag over de beste keuze voor uw specifieke situatie.

Huyberts Keukens is uw partner voor een keukenrenovatie

Past uw keuken niet meer bij uw wensen en overweegt u daarom een keuken renovatie? Wij nemen graag de tijd om u te adviseren. Maak daarvoor een afspraak via 0413-490790 of mail naar info@huyberts.nl. U kunt natuurlijk altijd bij ons langskomen voor een oriënterend bezoek.

Al meer dan 25 jaar zijn wij met groot succes keukenspecialisten. Daarbij kijken we naar de kwaliteit van de producten en staat de tevredenheid van onze klanten natuurlijk voorop. Keuken renovatie is één van de specialiteiten waarmee we u kunnen helpen. Door iets van oud naar nieuw om te toveren, bieden we klanten een fijne plek om heerlijk te koken en samen te tafelen.

Is een keuken renoveren iets voor mij?

Als u de oude keuken veranderen wilt, kan de keuze tussen keuken renoveren en een nieuwe keuken kopen lastig zijn. Hoe weet u nu wanneer welke keuze het beste zal uitpakken? Het is dan handig om uzelf een aantal vragen te stellen.

  • Ten eerste wat de staat van uw huidige keuken is. Als deze nog goed is, kan de keuken renoveren een aantrekkelijke optie zijn om toch wat zaken aan te passen.
  • Een ander punt is om na te gaan wat u precies aan uw keuken wilt veranderen. Wilt u de hele indeling wijzigen? Dan kunnen de kosten van een keuken renoveren flink toenemen, waardoor het verschil met een volledig nieuwe keuken eigenlijk niet meer aanwezig is. Wilt u echter alleen nieuwe keukendeuren of bepaalde onderdelen zoals het werkblad vervangen? Dan kan een keuken renovatie een zeer aantrekkelijke optie zijn.

Veelgestelde vragen

Als u geen compleet nieuwe keuken wilt plaatsen, maar toch uw bestaande keuken een upgrade wilt geven, zijn er verschillende manieren om uw keuken op te knappen. Zo kunt u bijvoorbeeld de keukenkastjes een likje verf geven. Of kijk eens of u inbouw keukenapparatuur kunt vervangen. Bij Huyberts Keukens denken we graag met u mee.

Afhankelijk van het materiaal waarvan uw keukenblad gemaakt is, kan deze in bepaalde gevallen geschilderd worden. U moet er dan alleen wel opletten dat u kiest voor een verf die iets kan verduren. Zo moet de verf onder meer hittebestendig zijn. Voor meer informatie en om te kijken wat uw mogelijkheden zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Keukenkastjes bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw keuken. Een gerenoveerde keuken met een nieuwe look kunt u al snel realiseren door de deuren van uw keukenkastjes een nieuw uiterlijk te geven. U heeft geen stoffige verbouwing nodig, alleen een pot verf, kwasten en bescherming voor de rest van de keuken. Wilt u nieuwe keukenkastjes deuren plaatsen voor een groots effect? Onze keukenexperts helpen u graag verder.

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Wij zijn helemaal blij met het nieuwe blad en het mega monster inductie beest. Het is wel iets anders koken, maar helemaal blij. Men komt de afspraken goed na, deskundig, uiterst vriendelijk en correct. Dank je wel!


Tjeu en Steffie

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter

Gratis adviesgesprek

  • Uitgebreid advies van een keukenexpert
  • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
  • Een afspraak is altijd vrijblijvend.
Adviesgesprek plannen