Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Huyberts Keukens vindt het belangrijk om het totaalpakket te verzorgen: van advies en 3D-tekeningen tot keukenmontage. Wij werken samen met vakkundige en gecertificeerde monteurs, zodat uw keuken er na installatie mooi uitziet én goed werkt.

Professionele keukenmontage

Als u een keuken aangeschaft hebt, wilt u dat die vakkundig geïnstalleerd wordt. Als de keuken eenmaal staat, moeten alle apparaten functioneren, de kastjes goed sluiten en mag de keuken geen beschadigingen hebben. U kunt de keuken zelf ophalen en installeren, maar u kunt dit ook met een gerust hart aan ons overlaten. Huyberts Keukens werkt samen met de beste monteurs, zodat uw keuken puntgaaf geleverd en geïnstalleerd wordt.

Keukenapparatuur vervangen

Hebt u gekozen voor een keukenrenovatie en moeten oude apparaten vervangen worden voor moderne? Wij nemen deze werkzaamheden graag voor u uit handen. Onze monteurs demonteren uw oude materiaal en vervangen die door de nieuwste apparatuur.

Demonteren van uw oude keuken

Naast dat we sterk zijn in keukenmontage, demonteren we ook uw oude keuken. Als u al een keuken hebt en die wilt vervangen voor een nieuwe, moet uw huidige keuken eerst gedemonteerd worden. Onze monteurs doen dit vakkundig, zonder leidingwerk en elektra te beschadigen.

Leiding- en elektrawerk bij keukenmontage

Als de keuken die u aanschaft ander leiding- of elektrawerk vereist dan uw huidige keuken, moet dit voor plaatsing aangepast worden. Dit kunt u zelf doen, maar onze monteurs nemen dit graag uit handen zodat u zeker weet dat het vakkundig gebeurt.

Inspiratie

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Wij zijn helemaal blij met het nieuwe blad en het mega monster inductie beest. Het is wel iets anders koken, maar helemaal blij. Men komt de afspraken goed na, deskundig, uiterst vriendelijk en correct. Dank je wel!


Tjeu en Steffie

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter

Gratis adviesgesprek

  • Uitgebreid advies van een keukenexpert
  • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
  • Een afspraak is altijd vrijblijvend.
Adviesgesprek plannen