Zo volgende na de felbegeerde Plus X Award ook de iF Design Award, één van de belangrijkste designprijzen ter wereld. Vervolgens werd de Bora X Pure uitgeroepen tot de Red Dot Award: Winnaar 2020. De Red Dot Award wordt toegekend aan ontwerpen die zich onderscheiden van vergelijkbare producten door een uitstekend design. En werd ook de speciale Plus X prijs voor het ´Beste product van 2020´ in de wacht gesleept.Dit is de grootste innovatieprijs ter wereld voor technologie, sport en lifestyle. Het is niet verwonderlijk dat dit unieke product diverse prijzen kreeg. We vertellen u er graag meer over.

Kenmerken Bora X Pure

Het Bora X Pure kookveld met ingebouwde kookveldafzuiging onderscheid zich door een diverse kenmerken. Net als de rest van de Bora kookplaten. Graag lichten we er enkele uit.

  • Het extra breed kookveld zorgt ervoor dat u ook zeer grote pannen kunt gebruiken. En deze volledig en gelijkmatig verwarmd worden.
  • Ook is de instroomsproeier van dit kookveld opvallend. Het kookveld is volledig vlak ingebouwd, net als de afzuiging. En als het kookveld in de stand-by modus staat, zult u merken dat de bediening nagenoeg onzichtbaar is.
  • Verder bent u flexibel bij het plaatsen van de pannen door de oppervlakte-inductie.
  • De innovatieve sControl-touchbediening is minimalistisch, elegant, vlak ingebouwd en intuïtief. Zo beweegt u gewoon uw vinger omhoog of omlaag om het kookveld te bedienen. Of tik gelijk het veld aan.
  • De afzuiging gebeurt door een efficiënt actieve-koolfilter die de geuren neutraliseert.
  • Het kookveld beschikt over verschillende warmhoudstanden met bijpassende temperaturen. Dit helpt voorkomen dat uw gerechten aanbranden, ze worden immers bij een constante temperatuur warm gehouden.
  • Natuurlijk is ook de afzuiging uiterst stil.

Heeft u interesse in de prijswinnende Bora X Pure in uw keuken? Kom vooral langs bij ons in de showroom. We helpen u graag verder bij het plaatsen van uw droomkeuken.