Waarom het oude werkblad vervangen?

Mogelijk vindt u het niet direct storend als uw huidige keukenblad wat slijtagesporen bevat. En denkt u niet direct na over het aanrechtblad vervangen en een nieuw keukenblad uitzoeken. Echter, vanuit hygiënisch oogpunt is het aan te raden niet te lang te wachten met een beschadigd keukenblad vervangen. Bacteriën kunnen zich namelijk in kiertjes of in gaten en beschadigingen gaan nestelen.

Een andere reden om voor het keukenblad vervangen te kiezen kan natuurlijk zijn dat u uitgekeken bent op het werkblad en het huidige keukenblad vervangen wilt. Een op maat gemaakt nieuw aanrechtblad zorgt direct voor een nieuwe uitstraling. Het lijkt bijna of u een gheel nieuwe keuken heeft.

Materialen voor een nieuw keukenblad

Als u uw keukenblad vervangen wenst, zult u al snel merken dat er vele mogelijkheden zijn voor het materiaal van het nieuwe keukenblad. Welke opties zijn er om uit te kiezen? We zetten graag diverse materialen voor een nieuw werkblad voor u op een rij. Dit zijn zeker niet de enige opties voor materialen voor werkbladen. Onze keukenspecialist vertelt graag alle opties tijdens een bezoek aan onze showroom. Of u nu een moderne keuken uitstraling wenst of juist een landelijke, voor elke sfeer zijn er bijpassende keukenbladen verkrijgbaar.

Kunststof keukenblad

Een kunststof keukenblad is vaak een aantrekkelijke optie voor mensen met een beperkter budget. Kunststof is vaak goedkoper dan andere materialen. De mogelijkheden voor een kunststof werkblad zijn veelvuldig, ook kan de uitstraling van andere materialen nagebootst worden.

Graniet of composiet keukenblad

Composiet is evenals graniet een hard en stevig materiaal en zorgt voor een strak uiterlijk in de keuken. Terwijl het ook een natuurlijke uitstraling biedt. Als u kiest voor een nieuw aanrechtblad van deze materialen geeft u uw keuken een elegante look. Het verschil tussen beide materialen is dat composiet zorgt voor een strakkere uitstraling, in graniet zit meer patroon in het werkblad.

RVS keukenblad

Voor het keukenblad laten vernieuwen kunt u ook kiezen voor een roestvrijstalen blad. Dit is een stevig material dat eigenlijk onverwoestbaar is. RVS is namelijk waterbestendig, hittebestendig en zeer hygiënisch. Echter, RVS is wel krasgevoelig. Tijdens het koken is het aan te raden altijd een snijplak te gebruiken.

Maatwerk voor het nieuwe keukenblad

Bij ons is het aanrechtblad vervangen echt maatwerk. Natuurlijk kan de basis een standaard keukenblad zijn, die we vervolgens geheel op maat maken zodat deze perfect in uw keuken past. Ook kan het aanrechtblad aangevuld worden met gepersonaliseerde opties. Wilt u bijvoorbeeld een Bora kookplaat laten inbouwen? Of genieten van het gemak van een kokend water kraan zoals een Quooker? Niet alleen voor uw nieuwe aanrechtblad kunt u bij ons terecht, ook als uw keukenapparatuur aan vervanging toe is, helpen we u graag verder.

Nieuw keukenblad uitzoeken bij Huyberts

Als keukenspecialist helpen we u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe werkblad. Eén die past bij de stijl van uw keuken, bij de inrichting van uw woning en die natuurlijk bij uw gebruikswensen aansluit. Mogelijk wilt u niet alleen uw keukenblad laten vervangen, maar ook direct een nieuwe spoelbak of keukenkraan laten plaatsen. Wij kijken graag met u mee wat mogelijk is. Met een kleine keukenrenovatie zorgt u voor een geheel nieuwe look!