Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Een keuken is meer dan alleen een plek om te koken en de vaat te doen. Het is ook een plek om te eten en gezellig bij te praten met uw gezin of vrienden: een verlengstuk van uw woonkamer. Huyberts Keukens, al 30 jaar uw keukenspeciaalzaak, zoekt actief met u mee naar de droomkeuken die past bij uw wensen, inrichting en uw budget.

De persoonlijke benadering, de tijd die wij vrij maken, de niet agressieve verkoop techniek en de eerlijke en transparante prijsopgave zijn voor velen aanleiding geweest om te kiezen voor Huyberts Keukens. Huyberts Keukens is cbw-erkend en heeft de award voor keuken detaillist van het jaar gewonnen.

Van garage tot complete showroom

In 1990 startten Henry en Petrie Huyberts met een eigen keukenmontagebedrijf in hun garage. De garage werd een stal, de stal werd een bedrijvencomplex en in 1998 werd het pand aan de Industrieweg 31a in Sint-Oedenrode in gebruik genomen. Daar werd toen ook de stap gezet naar de verkoop van complete keukens.

In 2008 werd de vernieuwde showroom geopend waar bezoekers een ruime keus hebben uit diverse keukenopstellingen. In dat jaar werd Huyberts Keukens ook uitgeroepen tot Keuken Detaillist van het jaar 2008. De persoonlijke benadering, de tijd die wij voor u vrij maken, de niet agressieve verkoop techniek en de eerlijke en transparante prijsopgave zijn voor velen aanleiding om te kiezen voor Huyberts Keukens. Al 30 jaar lang zijn wij uw keukenspeciaalzaak!

Service en garantie

Uw keuken moet een pronkstuk in uw woning blijven, ondanks het dagelijkse intensieve gebruik. Huyberts Keukens heeft de erkenning van de Centrale Branchevereniging Wonen, de zogeheten CBW-erkenning. CBW-Erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Denk hierbij aan bescherming bij ( aan)betalen en levering.

 • Veilig (aan)betalen. Gaat een keukenspeciaalzaak failliet dan ben je je aanbetaling niet kwijt.
 • Extra garantie. CBW-Erkende keukenspeciaalzaken bieden een exta goede productiegarantie.
 • Onpartijdige klachtafhandeling. Heb je een klacht waar je samen toch niet uitkomt? Dan garandeert de onafhankelijke geschillen commissie een passende oplossing.
 • De rechtsbescherming bij CBW-erkend is dus optimaal.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is gebaseerd op samenwerking.Wij geven aan wat mogelijk is.U bepaalt welke werkzaamheden u zelf wilt doen en wat u graag aan ons over laat bij de aankoop van uw keuken.

 • De sloop en afvoer van uw oude keuken;
 • Het verleggen en aanleggen van leidingen en afvoeren;
 • Het plaatsen van de keuken en het aansluiten van de apparatuur
 • Het tegel- en stucadoorwerk
 • Het schoon opleveren van de keuken
 • Ideaal om alles in één hand te houden: van advies tot verbouwing, van montage tot complete nazorg.

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Een paar jaar terug is door Henry Huyberts Keukens een inductieplaat geleverd en geplaatst. Plotseling ging er iets mis. Herstel door de fabrikant zou een flink aantal dagen duren. Dan merk je hoe erg het is, om je kookplaat te missen. Door Henry Huyberts is dit probleem kosteloos opgelost met een tijdelijke losse kookplaat. Een geweldige service van dit plaatselijk bedrijf. Chapeau!


Jos en Joke Kapteijns

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter

Gratis adviesgesprek

 • Uitgebreid advies van een keukenexpert
 • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
 • Een afspraak is altijd vrijblijvend.
Adviesgesprek plannen