Referenties

Hieronder vindt u een selectie van reviews die we van onze klanten hebben gekregen.

Wij zijn helemaal blij met het nieuwe blad en het mega monster inductie beest. Het is wel iets anders koken, maar helemaal blij. Men komt de afspraken goed na, deskundig, uiterst vriendelijk en correct. Dank je wel!

Tjeu en Steffie
Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.
Peter
Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Kortom heel trots op onze keuken en een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens in Sint Oedenrode.
R. Mulders

Huyberts Keukens vanaf het eerste moment vertrouwen in gehad.
Dit door de manier van ontvangst t/’m het plaatsten van de keuken.
Helaas was er iets niet goed geleverd en hebben wij dus van de Service van Huyberts Keukens gebruik moeten maken.
Ook deze service mag er zijn . Je hoeft zelf niet te bellen en binnen 2 weken kwam de monteur terug en heeft alles netjes afgewerkt.

Nogmaals bedankt!

Fam. Gras

Deze week is de oplevering van onze keuken geweest. Na een kleine vertraging, zijn wij uiterst tevreden over de professionaliteit en begeleiding van het gehele team van Huyberts Keukens, Roy, Henry en Marinus in het bijzonder.
Dank voor de goede zorgen!

Antoine en Jessica

Vanaf de eerste stap in deze winkel zijn we perfect begeleid. Ze hebben bij iedere stap met ons meegedacht. Zelfs toen we bij monteren zelf een hele domme fout maakte hebben ze het zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Dikke pluim voor deze keuken winkel!

R. Kuijpers