Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

In de fraaie en ruime showroom van Huyberts Keukens in Sint Oedenrode vindt u complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. Van eenvoudig, functioneel tot zeer luxueus. Van klassiek tot ultramodern en ook belangrijk: voor elk budget. Ook vindt u er een uitgebreid assortiment aan keukendeurgrepen, keukenbladen en keukenfronten. Kortom een ultieme keuken-beleving in een geheel vrijblijvende, klantvriendelijke en rustige omgeving.

Een ware keukenshow

Loop gerust binnen en bekijk onze showroom keukens. Wij presenteren u in de keuken showroom diverse keukenmerken en keukenstijlen. Wordt u verrast door een landelijke (boerderij) keuken, klassieke keuken of leefkeuken? Of zoekt u een hoekkeuken, houten keuken, moderne keuken of bijzondere cottage keuken? Er is vast een keukenstijl die bij u past.

Wilt u meer informatie over wat Huyberts Keukens u kan bieden of bent u benieuwd naar onze keuken showroom? Bezoek onze keukenspeciaalzaak in Sint-Oedenrode. Onze keukenadviseurs staan voor u klaar. Wilt u optimale aandacht? Belt u dan van te voren voor een afspraak. Onze showroom is met zomerse temperaturen buiten voorzien van airco!

Een voorproefje

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Wij zijn helemaal blij met het nieuwe blad en het mega monster inductie beest. Het is wel iets anders koken, maar helemaal blij. Men komt de afspraken goed na, deskundig, uiterst vriendelijk en correct. Dank je wel!


Tjeu en Steffie

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter

Gratis adviesgesprek

  • Uitgebreid advies van een keukenexpert
  • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
  • Een afspraak is altijd vrijblijvend.
Adviesgesprek plannen