Persoonlijk
keuken advies
Direct een
eerlijke prijs
A-merken keukens
en apparatuur
Vakkundige
montage en nazorg
Minimaal
5 jaar garantie

Bent u voor uw keuken op zoek naar keukenapparatuur? Wij werken graag met de producten van Siemens. Siemens keukenapparatuur staat voor innovatie en kwaliteit. Vandaar dat wij graag onze keukens uitrusten met Siemens keukenapparatuur met slimme technologie.

Siemens producten staan bekend om het vooruitstrevend design. Producten, zoals Siemens vaatwassers, Siemens kookplaten, en andere Siemens inbouwapparatuur van hoogwaardige materialen hebben zich de afgelopen jaren vaak bewezen als de meest innovatieve keukenapparaten.

siemens keukenapparatuur

Siemens apparatuur

Bij Huyberts hechten we veel waarde aan kwaliteit. Daarom werken we alleen met A-merken zoals Siemens. Siemens staat bekend om zijn innovatieve en betrouwbare apparaten. U kunt erop vertrouwen dat u investeert in duurzame en hoogwaardige apparatuur. Bij Huyberts installeren we deze apparaten zorgvuldig en professioneel, zodat u er jarenlang van kunt genieten.

Met persoonlijk keukenadvies, eerlijke prijzen, A-merken keukens en apparatuur, vakkundige montage en nazorg, en minimaal 5 jaar garantie, zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van een goed functionerende keuken.

Graag gaan we nader in op een aantal sprecifieke apparaten van Siemens om uw keuken te laten stralen. Of u nu op zoek bent naar inbouwapparatuur zoals een oven of een vaatwasser of juist los producten zoals koelkasten wilt plaatsen, Siemens biedt diverse mogelijkheden die een ware toevoeging voor uw keuken zijn.

Kwaliteit en innovatie in de keuken

Met de huishoudelijke apparatuur uit de Siemens studioline dat de technologische grenzen opzoekt, is Siemens een naam die gelijkstaat aan kwaliteit en innovatie in de keuken. Bij Huyberts staan we achter de keuze om deze huishoudelijke apparaten zoals inbouw koelkasten met een strak design en innovatieve functies in de keukens in te bouwen.

Siemens Studioline

De Siemens Studioline, een exclusieve lijn van keukenapparatuur, biedt bijvoorbeeld een strak design dat in elke moderne keuken kan passen om de ruimte een gestroomlijnde uitstraling te geven.

De integratie van de innovatieve functies in de Siemens apparatuur is opvallend te noemen. Zo is de Siemens vaatwasser uit de Studioline uitgerust met sensoren die de hoeveelheid vaat detecteren en automatisch de juiste hoeveelheid water en energie aanpassen voor een grondige reiniging. Zo bespaart Siemens apparatuur water, energie én geld.

Innovatieve technologie in huishoudelijke apparaten en koelkasten

Inbouw koelkasten van Siemens zijn nog een voorbeeld van hoe het merk ons leven in de keuken kan vereenvoudigen. Door het op afstand de koelkast checken op uw mobiele telefoon met het handige Home Connect systeem, kunt u de status van uw koelkast op elk moment van de dag controleren.

Bekijk de huidige temperatuurinstellingen, krijg meldingen als de deur van de koelkast is opengelaten of pas de temperatuurinstellingen direct aan vanaf je telefoon. Zo kun je profiteren van gemak, maar ook helpt het bij het besparen van energie en het behouden van de meest optimale omstandigheden van het bewaren van eten en drinken in de koelkast.

Veel opbergruimte in Siemens koelkasten

Siemens biedt koel-vriescombinaties die veel opbergruimte bieden en er tegelijkertijd voor zorgen dat uw voedsel op de juiste temperatuur blijft. Met functies zoals no-frost technologie en verstelbare rekken kunt u uw boodschappen efficiënt organiseren en langer vers houden. Daarnaast hebben Siemens koelkasten en vriezers energiebesparende functies, wat goed is voor het milieu en uw portemonnee.

Innovatieve technologieën zoals slimme sensoren in kookplaten

Sous vide koken en bakken wordt een stuk eenvoudiger met de intelligente sensoren van de kookplaten uit de Siemens studioline. Met functies zoals sous vide koken en Home Connect, die u in staat stelt om de kookplaat te bedienen via uw smartphone of digitale assistent Alexa, wordt koken niet alleen makkelijker maar met deze inbouwapparaten van het Duitse bedrijf ook een stuk leuker.

De verschillende apparaten met handige functies zorgen ervoor dat iedere keuken in een modern design bijna niet zonder Siemens keukenapparatuur kan!

Koken en bakken met Siemens apparatuur

Geeft u de voorkeur aan inductie, gas of keramisch koken? Siemens heeft een optie die past bij uw keuken. Met geavanceerde functies zoals flexibele kookzones en precieze temperatuurregeling, kunt u met Siemens kookplaten de meest heerlijke gerechten bereiden.

En als u van bakken houdt, vindt u een goede Siemens oven in ons assortiment. Met mogelijkheden om te grillen en hete lucht te gebruiken én zelfreinigende programma’s zorgt Siemens dat het bakken van gerechten een stuk eenvoudiger én leuker wordt.

Siemens apparatuur heeft een sterke focus op duurzaamheid

Bij Huyberts vinden we dat minstens net zo belangrijk. De wasmachines van Siemens zijn bijvoorbeeld ontwikkeld om water en energie te besparen. Door het meten van de hoeveelheid wasgoed, kan de machine het water- en energieverbruik snel en eenvoudig optimaliseren.

Net als Huyberts, staat Siemens bekend om de uitzonderlijke Siemens Service die zij leveren. Wij helpen u samen met de experts van Siemens graag bij het installeren van uw oven, uw nieuwe Siemens vaatwasser of een ander huishoudelijk Siemens apparaat.

Welk huishoudelijke apparaat uit het assortiment kiest u?

Een nieuwe afzuiging, inductie kookplaat, ovens of een wasmachine van het merk. De integratie van Siemens apparatuur in de keuken houdt in dat u kiest voor het toevoegen van moderne designs en hoogwaardige materialen, maar ook het inbrengen van een systeem dat het dagelijkse leven efficiënter, gemakkelijker en duurzamer maakt.

siemens apparatuur

Een keuken die jarenlang meegaat

Zo bent u met Siemens voorzien van een moderne keuken die jaren meegaat. Meer weten over de apparatuur van het bekende Duitse merk, of bent u benieuwd hoe de apparatuur er in uw woning uitziet?

Neem dan gerust eens contact met ons op óf kom gewoon eens langs in onze showroom. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur voor uw keuken.

Direct een eerlijke prijs

Wanneer u ervoor kiest om uw Siemens apparaten bij Huyberts te laten installeren, kunt u rekenen op een eerlijke prijs. We staan bekend om onze transparante en concurrerende prijzen. U hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen kosten of onaangename verrassingen achteraf.

Onze prijzen zijn inclusief de installatie en het aansluiten van uw Siemens apparaten. Dit betekent dat u profiteert van hoogwaardige apparatuur, en van een professionele installatie die voldoet aan de hoogste standaarden.

Vakkundige montage en nazorg

Bij Huyberts nemen we niet alleen de installatie van uw Siemens apparaten serieus, maar ook de nazorg. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw apparatuur op de juiste manier wordt geïnstalleerd, zodat u er optimaal gebruik van kunt maken.

Natuurlijk bieden we uitstekende service en ondersteuning na de installatie. Mocht er onverhoopt iets misgaan met uw Siemens apparaten, dan staan onze vakkundige monteurs voor u klaar om het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Minimaal 5 jaar garantie

Bij Huyberts staan we, net als Siemens, voor de kwaliteit van de apparaten die we verkopen en installeren. Daarom bieden we standaard minimaal 5 jaar garantie op al onze installaties. Deze garantie dekt eventuele fabricagefouten en zorgt ervoor dat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe apparatuur.

Onze klanten waarderen onze uitgebreide garantie en geruststellende service. We willen eventuele problemen snel oplossen en uw tevredenheid waarborgen. U kunt erop vertrouwen dat wij er voor u zijn, zelfs nadat de installatie is voltooid.

siemens keukenapparatuur

Een nieuwe keuken met nieuwe apparatuur kiezen

Wanneer u een nieuwe keuken wilt aanschaffen, is het belangrijk om goed na te denken en de juiste keuze te maken. Een keuken is immers een investering waar u jarenlang plezier van wilt hebben. Daarom is het belangrijk dat uw nieuwe keuken volledig voldoet aan uw wensen.

Wil u weten waar u allemaal op moet letten bij het kiezen van een nieuwe keuken of nieuwe keuken apparatuur in uw keuken? Wij hebben alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in een handig keukenboek.

Hierin vindt u tips, inspiratie en informatie over verschillende keukenstijlen en indelingen. Zo kunt u zich laten inspireren en beter voorbereid zijn bij het kiezen van uw nieuwe keuken.

Wilt u meer weten over keukenstijlen en inspiratie opdoen?

Bij Huyberts Keukens ontwerpen wij uw keuken volledig volgens uw wensen. We luisteren naar uw ideeën, eisen en voorkeuren en vertalen dit naar een uniek keukenontwerp.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, de mogelijkheden als het gaat om Siemens keukens of bent u benieuwd naar de verschillende keukenstijlen? Vraag dan nu ons gratis keukenboek aan! Laat u inspireren door de verschillende accessoires en uitgebreid aanbod keukenapparaten en maak een weloverwogen afweging tussen gebruiksgemak en noodzaak!

Wat zeggen klanten?

Huyberts Keukens krijgt van haar klanten gemiddeld een 8,5/10 op basis van een groot aantal reviews via Google, Qasa, Keukenbrochures Aanvragen en Facebook!

Een paar jaar terug is door Henry Huyberts Keukens een inductieplaat geleverd en geplaatst. Plotseling ging er iets mis. Herstel door de fabrikant zou een flink aantal dagen duren. Dan merk je hoe erg het is, om je kookplaat te missen. Door Henry Huyberts is dit probleem kosteloos opgelost met een tijdelijke losse kookplaat. Een geweldige service van dit plaatselijk bedrijf. Chapeau!


Jos en Joke Kapteijns

Vanaf de allereerste stap in de winkel zijn we perfect geholpen en werd er vooral met ons meegedacht. Niet alleen denken in mogelijkheden voor nu maar ook voor de toekomst. Zelfs toen we zelf een hele domme fout hadden gemaakt bij monteren werd dit zeer klantvriendelijk en professioneel opgelost. Een dikke pluim wat ons betreft voor Huyberts keukens.


R. Mulders

Een uitermate plezierige en professionele wijze van benaderen. De mogelijkheden werden uitgebreid doorgenomen en afgestemd op de persoonlijke wensen. Alle factoren bij elkaar gaven mij als klant een vertrouwd gevoel.


Peter

Gratis adviesgesprek

  • Uitgebreid advies van een keukenexpert
  • Rondleiding langs de keukens die passen bij jullie wensen
  • Een afspraak is altijd vrijblijvend.
Adviesgesprek plannen